Futbol Terim'in stoper sorunu için çözüm yolu
Paylaş
Terim'in stoper sorunu için çözüm yolu

Galatasaray'ın savunma hattındaki cezalı ve sakatlığı bulunan oyuncuların yerine Terim, devşirme stoperde çözüm arayacak.

Özellikle savunmadaki sıkıntı usta hocayı zorluyor. Donk’un cezalı duruma düşmesi, Ahmet Çalık’ın ise yetersiz kalması Terim’i devşirme stopere döndürecek. Orta ikilide Lemina ile Emin Bayram ter dökecek.

Haberin Devamı

Rizespor maçında 3 puanın yanı sıra Muslera'yı da kaybeden Galatasaray'da şimdi de savunma sıkıntısı baş gösterdi. Luyindama'nın kontratının askıda olması, Marcao'nun sakatlığı sonrası son maçta Donk'un da cezalı duruma düşmesi tekhik patron Fatih Terim'i düşündürmeye başladı. Ahmet Çalık'ın Rizespor sınavındaki vasat performansı sonrası stoper ikilisi için arayışa giren tecrübeli çalıştırıcı, bu isimlerden birini devşirme stoperle kapatacak. O isim de Mario Lemina olacak.

Niasse için mutlu son

Galatasaray, uzun yıllardır kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Oumar Niasse'nin transferi konusunda artık mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-kırmızılıların sezon sonu Everton ile sözleşmesi sona erecek tecrübeli santrforun menajeriyle irtibata geçip olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Terim'in yarınki Gaziantep FK karşılaşmasında Gabonlu ön liberoyu defansın göbeğinde oynatmayı planlarken, yanına da henüz 17 yaşındaki Emin Bayram'ı düşündüğü kaydedildi. Sarı-kırmızılı hoca, ayrıca dünkü antrenmanda yapılan taktik maçta Emin'i as takımda denedi. Çalık'ı kulübede alternatif olarak tutacak olan Terim, Emin'i beğenirse sezonun geri kalanında daha çok şans verecek. Lemina-Emin ikilisinin nasıl bir uyum yakalayacağı ise merak konusu.