Yaşam Terminatör kovboyluğa soyundu

Terminatör kovboyluğa soyundu

Paylaş
Terminatör kovboyluğa soyundu

İki ay önce, gayri meşru çocuğuyla gündeme gelen eski California Valisi ve aktör Arnold Schwarzennegger, Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan bir western ile Hollywood'a dönmeye hazırlanıyor

Eski California Valisi ve aktör Arnold Schwarzenegger, evlerinde çalışan bir kadından çocuğu bulunduğu ve karısı Maria Shriver'ın 25 yıllık beraberliklerini bu nedenle bitirdiğinin ortaya çıkmasından iki ay sonra, bu kez sinema projeleriyle gündemde...

Haberin Devamı

Aktör, valilik görevi sonrası sinemaya geri döndüğünü açıklamış ancak özel hayatında yaşadığı bu çalkantılı dönem nedeniyle aralarında Terminatör 5’in de bulunduğu sinema projelerini rafa kaldırmıştı.

Deutsche Welle'nin haberine göre, 64 yaşındaki oyuncunun kesinleşen ilk sinema projesi bir western filmi oldu. Schwarzenegger Güney Koreli yönetmen Kim Ji-woon’un “The Last Stand” adlı filminde başrolü oynayacak. Filmin çekimlerine eylül ayında başlanması planlanıyor.

KLASİK BİR WESTERN

Prodüksiyon firmasından bir yetkili; "klasik bir western" şeklinde tasarlanan filmdeki Schwarzenegger’in rolünün kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu, aktörün ahlakî bir karar vermek zorunda olan ve kasabası için mücadele edip etmeme ikileminde kalan bir karakteri canlandıracağını söyledi.

Haberin Devamı

Filmin konusu kısaca şöyle: ABD-Meksika sınırında yer alan bir kasabanın şerifi, yargılandığı mahkemeden kaçarak Meksika’ya geçmeye çalışan bir uyuşturucu baronunu yakalamak için peşine düşer. Şerif rolünü üstlenen Schwarzenegger, kanun ve düzeni sağlamakla yükümlüdür.

Aynı rol daha önce Liam Neeson’a teklif edilmiş ancak Neeson bu rolü reddetmişti. “The Last Stand”in 2012’de sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.

Schwarzenegger’in 7 yıl süren iki dönemlik California Valiliği görevi geçen ocak ayında sona ermişti. Aktör, son olarak aksiyon filmi “The Expendables” (Cehennem Melekleri)’nde rol almıştı.