Gündem Teröristlerin bombası ellerinde patladı: 1 ölü, 3 yaralı

Teröristlerin bombası ellerinde patladı: 1 ölü, 3 yaralı

Paylaş
Teröristlerin bombası ellerinde patladı: 1 ölü, 3 yaralı

Batman'da güvenlik güçlerine saldırı hazırlığında olduğu belirtilen PKK'lıların üzerinde taşıdığı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Hazırlamaya çalıştığı bomba elinde patlayan YDG-H üyesi sol elini ve sol gözünü kaybetti

Batman’da, bir grup terörist tarafından, polise bombalı saldırıda bulunulmak istendi. Ancak bomba teröristlerin elinde patladı. Olayda, bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, merkez Hilal Mahallesi'nde meydana geldi. Burada, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup tarafından, polise el yapımı bomba ile saldırı düzenlenmek istendi. Ancak teröristlerin planı istedikleri gibi gitmezken, bomba bir teröristin elinde patladı.

Olayda, elinde bomba patlayan YDG-H’lı ile beraberindeki 3 terörist yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla, Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne, kaldırılarak, tedavi altına alındı. Patlamanın etkisiyle bir kolu kopan yaralılardan Veysi R. (23) hastanede öldü.