Gündem Tesadüf yakalattı

Tesadüf yakalattı

Paylaş
Tesadüf yakalattı

İstanbul Kağıthane'de bir tamirhaneye iki ayrı kişi otomobillerini getirdi. Tamirhanede şok edici bir tesadüf yaşandı. Bu sayede 6 kişilik bir otomobil çetesi yakalandı...

HEMEN POLİSİ ARADI

Haberin Devamı

İstanbul’da yaşayan Halil İbrahim Özçelik’in kalp hastası oğlunu hastaneye getirip götürmek için satın aldığı otomobil arızalandı. Halil İbrahim Özçelik otomobilini Kağıthane’de bir tamirhaneye götürdü. Özçelik burada şok bir durumla karşılaştı. Çünkü kendi otomobili ile aynı renk, aynı model ve aynı plaka olan başkabir otomobil gördü. Halil İbrahim Çelik hemen polisi aradı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ikiz otomobillerle ilgili soruşturma başlattı.

14 OTOMOBİL BULUNDU

Tamirhane sahibi sorgulandı. Alınan bilgi neticesinde Kağıthane ve Bayrampaşa’da iki farklı adrese baskın yapıldı. Cevat B. ile Yunus K.’nın başında bulunduğu 6 kişilik bir çete gözaltına alındı. Operasyonda çalıntı 14 otomobil ele geçirildi. Otomobillerin motor ve şase numaraları değiştirilerek “change” yapıldığı tespit edildi. Çete üyeleri tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/DHA