Merkez TETSİAD’ın üye sayısı yükseliyor

TETSİAD’ın üye sayısı yükseliyor

Paylaş
TETSİAD’ın üye sayısı yükseliyor

TETSİAD’ın üye sayısı yükseliyor

İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA) - TÜRKİYE Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, “Giderek artan üye sayımız ve güçlü üye profilimizle çok daha emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Ev tekstili sektörünü tek çatı altında toplayan TETSİAD, üyelerini ayrıcalıklı hizmetlerle buluşturmak için yeni adresine taşındı. İstanbul Kabataş’a bağlı Ömer Avni Mahallesi Meclis-i Mebusan Caddesi’nde 71 numaralı binaya taşınan derneğin yeni adresinde üyeler, iş görüşmelerini gerçekleştirebilirken ulaşımda kolaylık ayrıcalığını da yaşıyor.

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, yapısını günden güne geliştirerek, güçlü üye potansiyeli ile sektörün sesini daha da gür çıkarmak adına çalışmalarını sürdürüyor. TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, “Üyelerimizin karşılaştığı her sorun için farklı çözümler üretmek adına çaba göstermeye devam ediyoruz. Bu anlamda TETSİAD’ımızın yeni binasını da aktif olarak üyelerin hizmetine sunmaya başladık. Görevi devraldıktan sonra hayata geçirmek istediğimiz en önemli adımlardan biri derneğimizin kendine ait bir binasının olmasıydı. Yeni merkezimiz, tüm üyelerimizin kullanımına açık. Sektördeki mevcut ihtiyaçlara göre üyelerimize her konuda çözümler sunmaya devam ediyoruz. Derneğimizin bayrağını daha da ileriye taşımak, uluslararası platformda kendini gösteren kuruluşlarımızın sayılarını her geçen gün artırmak, daha çok sayıda marka ile dünya vitrinlerinde yer alabilmek TETSİAD’ın başlıca hedefleri. Giderek artan üye sayımız ve güçlü üye profilimizle çok daha emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı