İzmir TEV'den 52'inci yıldönümünde 'Umut Konseri'

TEV'den 52'inci yıldönümünde 'Umut Konseri'

Paylaş
TEV'den 52'inci yıldönümünde 'Umut Konseri'

TEV'den 52'inci yıldönümünde 'Umut Konseri'

GENÇLERİN hayatına dokunarak aydınlık bir geleceğe sahip olabilmeleri için eğitim desteği veren Türk Eğitim Vakfı (TEV) 52'nci kuruluş yıldönümünde, Vakfa katkı amacıyla TEV Eğitime Destek Korosu ve Selami Şahin eşliğinde İzmir'de 29 Nisan'da 'Umut Konseri' düzenleyecek.

İzmir'de ve Türkiye'nin farklı yerlerindeki 16 şubesi bulunan Türk Eğitim Vakfı, 52. kuruluş yıldönümünde, bilet geliri ile gençlere burs vermek amacıyla bir konser düzenleyecek. İzmir'deki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde verilecek olan konserde 4 yıl önce kurulmuş olan, başarılı iş kadınlarından oluşan TEV Eğitime Destek Korosu koristleri ünlü söz yazarı ve bestekar Selami Şahin eşliğinde yerli ve yabancı şarkıları seslendirilecek.

Etkinliğin 8 destekçi firması ve koristlerle birlikte basın toplantısı yapan TEV İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Soybayraktar, "Gençlerimize 52 yıldır umut olmaya çalışıyoruz. TEV İzmir Şubesi, vakfın ilk şubesi, bizim için gurur kaynağı. 4 Mayıs kuruluş yıldönümümüz nedeniyle düzenlediğimiz, İzmirlilerin heyecanla beklediği Umut Konseri'nde bir arada olacağız. Birbirimize desteklerimizle Vakfımıza güç katmaya çalışıyoruz. Sponsorlarımız sayesinde daha fazla gencimize umut olacağız, daha fazla gencimizi gelecek günlere başarıyla katmaya çalışacağız. Vakıf genelinde bir ilk olarak TEV Eğitime Destek Korosu'nu kurduk. Eğitime destek vermeye çalışan koristlerimiz var. Bu sene 4'üncü yılımız, her sene çoğalıyoruz. Bu sene bir müzik akademisiyle çalışıyoruz, koro şeflerimiz İlhan Cinpir ve Fatma Cinpir bize destek veriyor. Koromuz büyük bir özveriyle, aylarca süren çalışmalarıyla konserin ilk yarısında sahne alacak, ikinci yarıda da ünlü sanatçımız Selami Şahin bizlerle olacak" dedi.

Koro şefliğini üstlenen İlhan Cinpir ise, "Bu sene ilk defa çok sesli örnekler sunacağız, sürprizi bol bir konser hazırladık. Seyircilerimiz konserden çok mutlu ayrılacaklar. Çok sesliye geçme sürecinde solistlerimizin potansiyeline çok güvendik. Çünkü gerçekten işlerinde başarılı oldukları kadar müzikte de çok başarılı sesler. Çok sesliye geçerken bir iki ay çok sancılı bir süreç geçirdik fakat yine de şu an çok güzel bir noktaya geldi. Destek veren tüm çalışanlara ve sponsorlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Melis KARAKUZULU/İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı