Magazin Teve 2’nin yeni programı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” ne zaman? Esra Ezmeci kimdir?

Teve 2’nin yeni programı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” ne zaman? Esra Ezmeci kimdir?

Paylaş
Teve 2’nin yeni programı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” ne zaman? Esra Ezmeci kimdir?

Teve 2’nin yeni programı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” ile terapi almaya ihtiyaç duyan, aile içindeki huzuru bozulmuş, düzeltmek için yeterli destek bulamayan aileler için, psikoloğun evlerine giderek aile içindeki iletişimsel ve psikolojik sıkıntıların azaltılması amaçlanıyor. Peki, “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” programı ne zaman? Yalnız Değilsiniz programına nasıl başvuru yapılır? Esra Ezmeci kimdir?

Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” programında terapi almaya ihtiyaç duyan ama yeterli destek bulamayan aileler psikolog desteği alabilecek. Teve 2’nin yeni programı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” ne zaman? Yalnız Değilsiniz programına nasıl başvuru yapılır? Esra Ezmeci kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Psikoloğa gitmek, terapi desteği almak hala ülkemizde bir lüks olarak görülüyor. Teve 2’nin yeni programı psikolojik destek alamayanlara ulaşıyor.

Programın içeriğini ailelerin evlerine gidilerek hem kendi başvurdukları sorunlar üzerinden çözüm yoluna gidilmesi, hem de psikoloğun soruları sonucunda ortaya çıkan başka problemlerin de çözülmesi oluşturuyor. Programda; evin içinde olan problemlerin belirlenmesi, eğer aile içi ilişkiler bozuksa, şiddet ya da bağımlılık varsa, ilişki dinamiklerinde küslük varsa düzeltilmesi öncelikle ele alınacak konu başlıkları olacak.

İŞTE PROGRAMIN FRAGMANI

Temizlik hastaları, dışarı çıkma fobisi yaşayanlar, şiddet gören, kaygı problemi yaşayanlar, korkuları ile mücadele edemeyenler, hem psikolojik ve hem de fiziksel olarak kökenli kendine zarar verenler, panik durumu yaşayanlar, sorunlarının çözümü için umut bekleyenler bu programda buluşuyor.

Haberin Devamı

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Takıntılar, bağımlılıklar, korkular, aile içi problemler, hayatı zorlaştıran sorunların çözüm arandığı “Esra Ezmeci ile Yalnız Değilsiniz” 27 Nisan Cumartesi günü saat 22.30’da Teve 2 ekranlarında olacak.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Haliç Üniversitesi Psikoloji mezunu olan Esra Ezmeci 1984 doğumludur. Çeşitli gazete ve televizyon programlarında psikolog olarak yer almıştır.

Süt Lekesi isimli bir kitabı bulunmaktadır.