Spor TFF binasına Fenerbahçe bayrağı

TFF binasına Fenerbahçe bayrağı

Paylaş
TFF binasına Fenerbahçe bayrağı

Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'nin bayrağı Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) İstinye'deki binasına asıldı

TFF'nin İstinye'deki binasına asılan "Fenerle Kimse Başa Çıkamaz" yazılı dev bayrak şaşkınlık yarattı. Olayın fark edilmesinin ardından bayrak toplatıldı.

Haberin Devamı

Antu.com, söz konusu eylem ile ilgili, "Bayrağımız TFF Binasında Dalgalanıyor. Antu.com olarak biz de en manalı yere; TFF Binasına bayrağımızı astık. Üzerinde "Fenerle Kimse Başa Çıkamaz" yazan yaklaşık 200 metrekarelik bayrağımız TFF binasında dalgalanıyor" açıkalmasında bulundu.

TFF'DEN AÇIKLAMA: İZİNSİZ ASILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstinye’de bulunan binaya Fenerbahçe bayrağının asılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

TFF’nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’de kiralık olarak ikamet ettiği ve sadece iki katını kullandığı Seba Center binasına bugün sabah saatlerinde aynı binada ofisi bulunan bir kiracı tarafından izinsiz olarak Fenerbahçe Kulübü bayrağı asılmıştır. Kamuoyunda oluşabilecek bilgi kirliliğin önüne geçmek amacıyla ilgili bayrağın binada yer alan diğer 17 kiracıdan birisi tarafından asıldığını ve asıldıktan hemen sonra federasyonumuzun uyarısı üzerine kaldırıldığını belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haberin Devamı

DHA