Antalya THM Kadınlar Korosundan Bahar Konseri

THM Kadınlar Korosundan Bahar Konseri

Paylaş
THM Kadınlar Korosundan Bahar Konseri

THM Kadınlar Korosundan Bahar Konseri

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Kadınlar Korosu, 'Bahar Konseri'yle Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde sahne aldı.

Konyaaltı Belediyesi THM Kadınlar Korosu, bu yıl Bahar Konseri'yle sezon finali yaptı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde sahne alan koro, koro ve solo olarak toplam 18 eser seslendirdi. 'Çekemedim akça kızın göçünü', 'Al devesi mor köşekli', 'Bebeğin beşiği çamdan', 'Hani yaylam' gibi eserleri Antalyalılar için seslendiren THM Korosuna Ahmet Yiğit Aktı şeflik etti. Koronun orkestra grubunda ise kavalda Prof. Cengiz Şengül, zurnada Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Serkan Ertürk, bağlamada Soner Mızrak ve Levent Mercan, klavyede Mustafa Altınay, ritimde Tuğça Uşaklı yer aldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi koro gruplarının her yıl onlarca konser ile sahne aldığını belirterek Türk Halk Müziği Kadınlar Korosunun da birçok başarılı konsere imza attığını söyledi. Bu yıl THM Kadınlar Korosunun final konseri ile sahne aldığını ifade eden Semih Esen, sayılı günlerin kaldığı Ramazan ayında da bu tür etkinliklere devam edeceklerini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı