Yaşam THQ'dan Warhammer müjdesi

THQ'dan Warhammer müjdesi

Paylaş
THQ'dan Warhammer müjdesi

Yakında çıkacak olan gerçek zamanlı strateji oyunu Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II - Retribution™ paketlerinin müjdesi geldi

THQ Inc. (NASDAQ: THQI) bugün, yakında çıkacak olan gerçek zamanlı strateji oyunu Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II - Retribution™ paketlerini duyurdu.

Dawn of War® II - Retribution™ Collector’s Edition versiyonu oyundaki altı oynanabilir ırk için de bonus savaş ekipmanlarının yanı sıra, özel bir poster, altı ırk için çizim kartları ve son derece kaliteli bir koleksiyon kutusu da sunuyor.

Dawn of War II evrenine yeni adım atacak olan oyunculara yönelik olan Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Edition versiyonu ise içinde Dawn of War II, Dawn of War II - Chaos Rising ve Dawn of War II – Retribution’ı bulunduracak ve özel bir fiyattan satışa sunulacak..

Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution, Windows PC için Mart ayında piyasada olacak.

Retribution Hakkında

Haberin Devamı

Chaos Rising’teki olayların üzerinden on yıl geçmiştir ve Alt-Sektör Aurelia kontrolü ele geçirmek isteyen Imperium ile sürekli olarak savaş halindedir. Gabriel Angelos ve Space Marine’lerinin ihanetleri Kan Kuzgunları’nı sarsmış, İmparatorluk güçleri dört bir yandan düşman uzaylılarca sarılmıştır.

Retribution’da oyuncular seçecekleri ırk ile içinde bulundukları sektörün hayatta mı kalacağını, yoksa yok mu olacağını belirleyecekler. Dawn of War II – Retribution çok ırklı tek kişilik seferin yanı sıra, yeni çokluoyuncu birimleri, haritalar ve yeni İmparatorluk Muhafızları fraksiyonunu da içerecek.

POSTA İNTERNET