Ekonomi THY için 'gökyüzünde' oynadılar

THY için 'gökyüzünde' oynadılar

Paylaş
THY için 'gökyüzünde' oynadılar

Manchester United'lı futbolcular, sponsorları THY için 'uçakta' futbol oynadı

Yükselen başarı grafiği ile havacılık sektörünün yıldız oyuncuları arasına katılan Türk Hava Yolları, sponsor olduğu Manchester United futbol kulübü ile ilk reklam filmine imza attı.

Sponsoru olduğu Barcelona kulübünün yıldız futbolcuları ile çekilen reklam filminden sonra bu kez "Gökyüzünde futbol maçı" adı ile Manchester'da çekilen reklam filmi için bire bir boyutlarda gerçek bir yolcu uçağı inşaa edildi. İki ay süren yapım aşamasının ardından başlayan çekimler, iki günde tamamlandı.

Haberin Devamı

EFSANE BOBBY CHARLTON SÜPRİZİ

Uçak içindeki maçta Manchester United takımın yıldız futbolcuları Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio, Paul Scholes, Darren Fletcher, Darron Gibson, Anderson ve Edwin Van Der Sar boy gösteren isimler oldu. İkizler Rafael ve Fabio, Türk Hava Yolları reklam filminin çekimleri sırasında sempatik tavırları ile tüm ekibin neşe kaynağı oldu.

Gökyüzündeki maç için kamera karşısına geçen bir diğer önemli isim 17 yıl Manchester United forması ile top koşturan efsanevi futbolcu Sir Bobby Charlton'dı. Sir Charlton filmin sürpriz finalinde genç kuşakla birlikte rol aldı. Sir Bobby böyle bir günde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek "Manchester United benim için her zaman dünyanın en büyük futbol kulübü olacaktır. Türk Hava Yolları ile ortaklık tüm dünyada Manchester taraftarlarını daha da yakınlaştırmaktadır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

REKLAM FİLMİ 80 ÜLKEDE GÖSTERİME GİRECEK

Manchester United'lı futbolcular filmde bir yandan maç yaparken bir yandan da Türk Hava Yolları'nın yeni Business Class konseptinin de keyfini çıkardı. Türk ve İngiliz prodüksiyon ekiplerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen ve yönetmenliğini Marco Grandia'nın yaptığı reklam filmi çekimlerinde 115 kişilik ekip görev aldı. Reklam filmi ilk olarak 20 Ekim'de uluslararası televizyon kanallarında ardından da Türk Hava Yolları'nın uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek.

Enver ALAS - DHA - İSTANBUL