Spor THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile evlenecek olan Tuğçe Saatman kimdir?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile evlenecek olan Tuğçe Saatman kimdir?

Paylaş
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile evlenecek olan Tuğçe Saatman kimdir?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile sunucu Tuğçe Saatman 18 Kasım 2018 günü dünyaevine girecek. İki yıl önce bir röportaj sırasında tanışan çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak ve düğün Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile sunucu Tuğçe Saatman'ın hakkındaki bilgiler de bu vesileyle gündem oldu.

Yıllarca Lig TV'de spor spikerliği yapan şu anda iş hayatına beIN SPORTS'ta devam eden Tuğçe Saatman ile Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 18 Kasım'da evleniyor. Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Tuğçe Saatman ile İlker Aycı'nın düğününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da şahitlik yapacak. Peki, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile evlenecek olan Tuğçe Saatman kimdir?

Haberin Devamı

TUĞÇE SAATMAN KİMDİR?

Tuğçe Saatman, 1988 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Tuğçe Saatman, lise öğrenimini Mev İzmir Özel Avni Akyol Lisesi'nde tamamlamıştır . Üniversite eğitimi için Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlayan ve bu bölümü tamamlayan Tuğçe Saatman, İstanbul Barosuna kayıtlı bir avukattır. Kariyerini ekran önünde sürdürmeye karar veren Tuğçe Saatman, babasının da vermiş olduğu destek ile spor spikerliğine başlamış ve Lig Tv ekranlarında "Yılın Kadın Spor Spikeri" seçilmiştir.

Tuğçe Saatman konuk olarak katıldığı Üç Adam programında ofsayt taktiği ve ofsaytın tanımı için "ofsaytı anlamak değil anlatmak zor" açıklaması ile büyük alkış almıştır.

Haberin Devamı