THY'de uçan aşçı dönemi
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-New York hattında 'Uçan aşçı' uygulamasına başladı
27 Nisan 2010 , Salı 05:00
Uygulamayla İstanbul-New York uçuşlarındaki ‘first’ ve ‘business’ yolcularının yemeğini uçaktaki aşçılar yapacak.
THY’nin ikram hizmetlerinden sorumlu iş ortağı Turkish Do&Co ile daha önce deneme amaçlı gerçekleştirilen uygulama sürekli hale getirildi.
THY, uygulamayı Chicago ve Tokyo hatlarında da başlatacak. THY’dan yapılan açıklamada THY’nin Türkiye’de ilk kez uzun mesafeli uçuşlarda ‘uçan aşçı’ konseptini başlattığı belirtilerek “Turkish Do&Co aşçıları, first ve business sınıflarındaki mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve kabin ekibine yemeğin hazırlanmasında destek sağlayacak” denildi.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var
- İstanbul'da toprak kayması! Gaziosmanpaşa'da 14 gecekondu etkilendi, 70 kişi tahliye edildi
- Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor
- Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı