Bilim - Teknoloji TikTok kullanıcıları ve ünlü şefler 11 ayın sultanını kutlamak için bir araya geldi
Paylaş
TikTok kullanıcıları ve ünlü şefler 11 ayın sultanını kutlamak için bir araya geldi

Covid-19 salgını nedeniyle kutsal Ramazan ayı bu yıl sevdiklerimizden uzak geçiyor. TikTok, kalabalık sofralar olmadan kutlanan bu Ramazan ayında kullanıcılarına pozitif enerji vermek için bir kampanya başlattı.

Ramazan menüsü etiketiyle başlatılan kampanyada TikTok, kullanıcılarını sahur ve iftar yemeklerini birlikte hazırlamaya çağırıyor. Kullanıcılar farklı konseptlerle hazırladıkları birbirinden lezzetli tarifleri paylaşıyor. TikTok, bu kampanyayla insanların platform aracılığıyla bir araya getirmeyi ve pozitif enerji yayarak Ramazan ruhunu yaşatmayı hedefliyor. Kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği kampanya, şimdiden 80 milyon görüntülenmeyi geçti.

Haberin Devamı

Sadece videolarla değil canlı yayınlarla da restoranlara özgü lezzetlerinin hazırlandığı süreçte Erşan Yılmaz imza yemeği olan balık filetosunun sırlarını paylaşırken, Kaburgacı Yaşar restoran zincirlerinin sahibi Yaşar Aydın Aka ünlü kebaplarının tarifini veriyor, Özgür Makbule ise geleneksel ev yemekleri yapıyor.

Bu kampanyaya dahil olan Elvin Levinler Ramazan tatlarına farklı bir dokunuş yaparak sağlıklı ve pratik Ramazan tarifleri paylaştı. Elvin Levinler’in çıtır kurabiye, patlıcan lazanya ve pancar dip tarifleri kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü. CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir Ramazan ayının geleneksel lezzeti güllaç tarifini kendine has yorumuyla paylaştı.

Ramazan tarifleri canlı yayın serisinde ünlü et ustası ve şef Mehmet Butcher gibi şefler özel tariflerini paylaşmaya devam ediyor. 4 Mayıs’ta başlayan canlı yayın serisi 12 Mayıs’a kadar her gün saat 16.00’da gerçekleşmeye devam edecek.

Haberin Devamı