Yaşam TIR'dan gelin arabası yaptılar

TIR'dan gelin arabası yaptılar

Paylaş
TIR'dan gelin arabası yaptılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Beyobası Mahallesi'nde, TIR şöförü babasına yardım eden 18 yaşındaki Aşkın Tilki, sevdiği, ailesinin evlenmesine karşı çıktığı aynı yaştaki İrem Ersoy ile dünyaevine girerken TIR'dan gelin arabası yaptı

TIR'ı gelin arabası gibi süsleyen Aşkın Tilki, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gelin almaya geldi. Aşkın Tilki, "Eşimi kaçırdım, ona TIR'ı gelin arabasına çevirmek istediğimi söylediğimde olumlu karşıladı. Ortak bir karar verdik, farklı oldu" dedi.

TIR şoförü babasıyla çalışarak geçimini sağladığını söyleyen damat Aşkın Tilki, şoför arkadaşlarının da desteğiyle uzun bir konvoy oluşturdu. Çevredekilerin fotoğraflarını çekmek istediklerini belirten Tilki, "Önüme geçenlere korna yetiyor. Yeni evlenecek çiftler yandı. Herkes TIR bulmaya çalışacak. Hadi bizde TIR var ama olmayanlar ne yapacak?" dedi.

Gelin İrem Ersoy ise, birbirlerine bir düğünde aşık olduklarını belirterek, "Ailem yaşım daha küçük diye karşı çıktı biz de kaçmaya karar verdik. Şu an çok mutluyum. TIR'dan gelin arabası da mutluluğumuza ayrı bir renk kattı" dedi.

Cihan KAYA/KÖYCEĞİZ(Muğla), (DHA)

Haberin Devamı