Sandıklı TMO'dan Ziraat Odası'na ziyaret

TMO'dan Ziraat Odası'na ziyaret

Paylaş
TMO'dan Ziraat Odası'na ziyaret

TMO'dan Ziraat Odası'na ziyaret

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Alan Muhafaza Şefi Adnan Leblebicier, Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'ı ziyaret etti.
TMO Alan Muhafaza Şefi Adnan Leblebicier, Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'ı ziyaretinde haşhaş kapsülü alım çalışmaları hakkında değerlendirmeler yaptı. Haşhaş kapsülü alım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Adnan Leblebicier, haşhaş kapsülü alımında oldukça itinalı ve titiz davrandıklarını, istemeyerek yaşanan olumsuzlukların ise hızla giderileceğini bildirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş da "Geçen gün çiftçilerimiz haşhaş kapsülü alımında bir takım sıkıntıların ve aksaklıkların olduğunu söyleyerek bizden destek ve yardım talep etmişti. Biz de basına açıklamada bulunmuş, çiftçilerimizin her zaman destekçisi olacağımız bildirmiştik. Bunun üzerine konuya duyarlı davranarak bizleri ziyaret eden TMO Alan Muhafaza Şefi Adnan Leblebicier, sıkıntıları hızla gidereceklerini bildirdi. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince üreticilerimizin yardımına koşmaya devam edeceğimi bir kez daha bildiririm" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı