Merkez TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, YTSO’yu ziyaret etti

TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, YTSO’yu ziyaret etti

Paylaş
TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, YTSO’yu ziyaret etti

TOBB Başkan Yardımcısı Zeytinoğlu, YTSO’yu ziyaret etti

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve beraberindeki heyet, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret etti.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, yönetim kurulu üyeleri Cemil Demiryürek, Hakan Gençer ve Adem Gülsün ile Meclis Başkan Yardımcısı Bahadır Düner ziyarette hazır bulundu. TOBB Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ziyaretlerin amacının, ikili ilişkileri güçlendirmek olduğunu belirterek, “Bu ziyaretin amacı, oda bazlı varsa sorunlarınızı dinleyip onları başkanımıza iletmek. Sizlerle de ilişkilerimizi daha üst seviyelere taşımak için buradayız” dedi.

YTSO’nun sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Zeytinoğlu, TOBB camiası olarak gereken her türlü desteğe vermeye hazır olduklarını söyledi. Yalova’nın sanayisiyle, turizmiyle, çiçekçiliğiyle Türkiye'nin önemli bir şehri olduğunu belirten YTSO Başkanı Tahsin Becan, oda çalışmaları hakkında Zeytinoğlu’na bilgilendirmede bulundu. YTSO yeni hizmet binasının son durumu hakkında da bilgiler veren Becan, Zeytinoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı