Tokat Tokat Emniyet Müdürlüğü, mahalle toplantılarına yeniden başladı

Tokat Emniyet Müdürlüğü, mahalle toplantılarına yeniden başladı

Paylaş
Tokat Emniyet Müdürlüğü, mahalle toplantılarına yeniden başladı

Tokat Emniyet Müdürlüğü, mahalle toplantılarına yeniden başladı

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) - TOKAT'ta Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve şube müdürlerinin katılımı ile mahalle toplantısı yapıldı.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğünce, il merkezi polis sorumluluk bölgesinde bulunan 42 mahallede başlatılan “Huzur Toplantısı” devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle ara verilen toplantılara Topçam mahallesi ile yeniden başlandı. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Emniyet Müdür Yardımcıları, ilgili şube müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda mahalle sakinlerinin şikayet ve önerileri dinlendi.
Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, ''En uzak mesafeye ulaşmamız 3 dakika. Her noktada ekibimiz var. 155’le polisi çalıştırın. 155’i arayarak. Haberimiz olsun. Siz haber vereceksiniz ki bizim haberimiz olsun. Bizi çalıştırın. Biz bunun için varız. Her yerden çeker para da yazmaz. Arayın'' dedi.
Trafik sorunu ile ilgili mahalle sakinlerinin sorularına da yanıt veren Topaloğlu, ''Bu şehirde trafik sorunu var diyorlar. Nerede Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde. Neden sorun oluyor. Çift sıra park ettiğiniz için oluyor. Normal park ettiğinizde ceza kesiliyor mu? 5 dakika orada durmak demek yarım saat trafiği işgal etmek demek. Biz bu trafik sıkışıklığını engellemek için çift sıra parkı engellemek zorundayız. Çift sıra park konusunda arkadaşlarımız anons yapıyor aracınızı kaldırın diye. Sürücü duyuyor ama bankada örneğin bakmıyor. O hala işlemine devam ediyor. Biz ceza yazmazsak kimse arabasını kaldırmıyor. Bir arka sokağa arabayı bırakacaksınız. 20 metre yürüyeceksiniz. İşinizi halledeceksiniz. Kesin talimatım. Kesinlikle çift sıra park yapılmayacak'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı