Tokat Tokat'ta 6 bin 500 çocuğa bayram hediyesi

Tokat'ta 6 bin 500 çocuğa bayram hediyesi

Paylaş
Tokat'ta 6 bin 500 çocuğa bayram hediyesi

Tokat'ta 6 bin 500 çocuğa bayram hediyesi

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 6 bin 500 bayram hediyesi paketi öğrencilere ulaştırıldı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehit, gazi çocukları, öksüz, yetim; kronik rahatsızlığı olan öğrenciler için bayram hediyesi hazırlandı. Öğretmenler tarafından paketlenen hediyeler Sosyal Destek Vefa ekipleri tarafından öğrencilere gönderildi.
Bayramlarda tüm çocukların mutlu olmasını istediklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, ''Bayramlar çocuklar mutlu oldukça anlam kazanıyor. Özellikle dezavantajlı çocukların sevinebilmesi bayramların manevi havasına daha da değerli bir anlam katmaktadır. Bu gayeyle Sayın Valimizin talimat ve destekleriyle bu hayırlı projeyi hayata geçirdik. Tokat Valiliğince merkez, ilçelerimiz ve tüm köylerimiz dahil; şehit, gazi çocukları, öksüz, yetim; kronik rahatsızlığı olan evlatlarımız, engelli çocuklarımız, fakir, fukara ailelerin çocukları, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sevgi Evlerinde kalan yavrularımız için 6500 adet bayram hediyesi paketi hazırladık. Her yaş grubu ve cinsiyete göre özel olarak hazırlanmış, üzerine isimleri yazılmış paketlerimizde ayakkabı, çorap, tişört, alt ve üst eşofman, kitaplar bulunuyor. Bayram hediyesi paketlerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince hazırlanarak, Sosyal Destek Vefa ekiplerimiz aracılığıyla bayramdan önce şehir merkezlerinde ve köylerimizde ikamet eden çocuklarımızın adreslerine tek tek ulaştırıldı'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı