Tokat Tokat'ta Behzat Bulvarı yenileniyor

Tokat'ta Behzat Bulvarı yenileniyor

Paylaş
Tokat'ta Behzat Bulvarı yenileniyor

Tokat'ta Behzat Bulvarı yenileniyor

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, belediye ekipleri tarafından yenilen Behzat Bulvarı'nda incelemede bulundu.
Tokat Belediyesi ekipleri tarafından Behzat Bulvarı'nda ışıklandırma, düzenleme, korkuluk ve peyzaj gibi birçok çalışma eş zamanlı yürütülüyor. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi alan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Eroğlu, "Tokatımızın önemli bulvarlarından Behzat Bulvarı'ndayız. Bulvarımızın güzelleştirilmesi ve düzenlenmesi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2017-2018 yıllarında bulvarımızın, Çekenli İş Merkezinden başlamak üzere, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine kadar olan kısmında hem korkuluk, hem de ışıklandırma ve hem de peyzaj düzenlemesiyle ilgili çalışmalarımızı bitirmiştik. Şimdi ise yine Çekenli İş Merkezi'nden başlamak üzere, Niksar Yolu kavşağına kadar olan toplamda 1200 metrelik alanda korkuluk çalışmalarımıza başlıyoruz. Yine bununla beraber ışıklandırma çalışmalarımıza başlıyoruz. Ve yine yapacağımız düzenlemeler ile birlikte ırmağın içinde gerçekleştireceğimiz ışıklandırmalar ile muazzam görüntüler elde edeceğiz. Buna ek olarak çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları ile de bütün bunları destekleyeceğiz. Ve böylece kalan diğer kısmımızdaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bulvarımız yeni haliyle değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Şehrimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı