Merkez Tokat’ta ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları’ etkinliği

Tokat’ta ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları’ etkinliği

Paylaş
Tokat’ta ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları’ etkinliği

Tokat’ta ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları’ etkinliği

Halil İbrahim YEL/TOKAT, (DHA) – TOKAT’ta ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları’ etkinliği yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, ''Bilgiyle zehirlediğimiz çocuklarımızı oyunlarla tedavi ediyoruz'' dedi.
Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesinde düzenlenen ‘Ekibimle Varım Strateji ve Zeka Oyunları'nda, öğrenciler gruplar halinde bir biri ile yarıştı. İş birliği ve ekip ruhunun önemini anlamaları için okul idaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen etkinlikte öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.
Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, “Oyunlarımızın teması ekibimle başarıyorum. Çocuklarımız, birbirlerinden daha iyi olarak, daha çok soru yaparak daha iyi okullara yerleşeceğini, daha iyi makamlara geleceğini düşünüyor. Sürekli olarak birbirlerini rakip gören çocuklarımızın birlikte fikir yürüterek, birlikte hareket ederek başarabileceklerini, birlikte düşünerek daha güzel işlere imza atabileceklerini onlara fark ettirmek için bu etkinliği düzenledik. Etkinliğimizde sekiz farklı oyun parkuru var. Oyunların tamamı ekip çalışmasını gerektiriyor. Her etabın sonunda çocuklarımız birlikte başarmanın hazzını yaşıyor. Çocuklarımız öğretmenleriyle yarıştılar, çok keyif aldılar. Çocuklarımızın ruhsal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu etkinliği, bu oyunları okullarımızın tamamında uygulayacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı