Magazin Tolga Sarıtaş kimdir? Aybuke Pusat kimdir?

Tolga Sarıtaş kimdir? Aybuke Pusat kimdir?

Paylaş
Tolga Sarıtaş kimdir? Aybuke Pusat kimdir?

Söz disizine damga vuran aşıklar Yavuz ve Bahar, sezon finalinde yaşamlarını yitiriyorlar. Bu gelişme sonrası her iki ünlü isim hakkındaki bilgiler internette aratılmaya başlandı.

Pazartesi günleri Çukur dizisiyle kıyasıya rekabet halinde olan Söz dizisi bu akşam sezon finaline giriyor. Dizi sezon finaline yakışır bir şekilde noktalanıyor. Bahar yaşam mücadelesini kaybederken Derman'ı öldüren Yavuz, vuruluyor ve yaşamını yitiriyor. İkilinin cenazesi defnedilirken her iki ünlü hakkındaki bilgiler de merak ediliyor.

Haberin Devamı

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve aslen Sivas’lıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamış, üniversite eğitimi ise Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü okuyarak devam ettirmektedir.

Genç yaşlarından itibaren oyunculuk anlamında kendini geliştirmeyi hedefleyen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı kadrolarında oyunculuk eğitimi alarak çeşitli oyunlarda kendisini gösterdi. Sonrasında ise yakışıklılığı ile de insanların ilgisini çekmeyi başaran Sarıtaş, kısa zaman içerisinde profesyonel kariyerine imza attı.

2009 yılında yabancı bir yönetmenin çektiği ve kısa bir zaman dilimi içerisinde adından ciddi anlamda söz ettiren Bahtı Kara filmi ile birlikte ilk beyazperde projesine çıkmayı başardı ve bu anlamda yapımcılara ve izleyicilere kendisini gösterdi.

Haberin Devamı

Arada geçen zaman dilimi içerisinde küçük çaplı ve bölümlük roller ile birkaç farklı dizi ve filmde kendisini gösteren Tolga Sarıtaş, 2013 yılında 20 Dakika dizisi kadrosuna girmiştir ve bu dizide yine geri planda olmasına rağmen yapımcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır.

Oyunculuk kariyerinde atmış olduğu en büyük adım büyük ilgi ile izlenen Muhteşem Yüzyıl adlı diziye başrol oyuncusu olarak girmesi ile atılmıştır. Bu dizi ile birlikte Türk televizyonlarında tanınmış ve herkesin beğenisini kazanmıştır. Halit Ergenç, Vahide Perçin gibi usta isimler ile birlikte rol aldığı dizide Şehzade Cihangir karakterine hayat vermiştir. Bu dizide ki başarısının ardında 2015 yılında iddialı olarak ekranlara gelen Güneşin Kızları adlı dizide de başrol oyuncusu olarak rol aldı.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

İlk olarak bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde görülen Aybuke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara 'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda dans ve piyano eğitimi alan Aybuket Pusta, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümünü kazandı. Meslek olarak uzun bir süre balerinliği tercih ettikten sonra katıldığı güzellik yarışmasıyla hayatı değişti.

Haberin Devamı

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması 3. Seçilen Aybüke Pusat, güzelliğiyle dizi ve film yapımcılarını peşine taktı. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir ile dikkatleri üzerine çekti. Aybuket Pusat’ın asıl ününü kazandıran ise 2017 yapımı Söz dizisi oldu. Bu dizide Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerle başrolü paylaşan Aybuke Pusat, Doktor Bahar karakteri geniş bir kitleye ulaştı. İlk sezonda performansıyla tam not alan Aybuke Pusat’ın ikinci sezonda devam edip etmeyeceği ise belirsiz.