Spor Tolga Zengin: 'Sahaya çıkınca anlayacağım'

Tolga Zengin: 'Sahaya çıkınca anlayacağım'

Paylaş
Tolga Zengin: 'Sahaya çıkınca anlayacağım'

Eski takımına karşı forma giyecek olan Tolga Zengin, farklı bir heyecan yaşayacak

Kaptanlığını yapıp 15 yıl formasını giydiği Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve ilk lig maçında eski takımına karşı forma giyecek Tolga Zengin, farklı bir heyecan yaşayacak. Siyah-Beyazlılar'ın yeni yıldızı, “Ne hissederim bilmiyorum. İlk kez olacak, sahada anlayacağım” dedi.

Trabzonspor’un altyapısında yetişen ve uzun yıllar Bordo-Mavili formayı başarıyla taşıyıp takım kaptanlığını da üstlenen Tolga Zengin, Süper Lig’in ilk haftasında çok karmaşık duygular yaşaması beklenen bir 90 dakikaya çıkacak. İlk 11’de forma giymesine kesin gözüyle bakılan başarılı file bekçisinin ilk rakibi, 15 yıl mücadele ettiği Trabzonspor olacak. Bu durumla ilgili olarak çok fazla yorum yapmaktan kaçınıp, “İyi niyetli ve beni tanıyan insanlar da var, kötü niyetliler de...

Benim nasıl bir insan olduğumu herkes bilir. Ancak bu karşılaşmayla ya da genel durumla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Benim için yeni bir deneyim başladı ve sahada işimi yaparak konuşmak istiyorum” mesajlarını gönderen Tolga Zengin, Trabzonspor’a rakip olma durumu hakkındaysa daha da çekingen.

‘SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK’

Daha önce Bordo-Mavili ekibe karşı hiç rakip olmadığı için nasıl bir duyguyla sahaya çıkacağını bilemediğini söyleyen Tolga Zengin, “Bunun bir örneğini yaşamadığım için bilmiyorum. Bir ilk olacak, sahaya çıkınca anlayacağım. Trabzonspor’da bugüne kadar hep elimden gelenin en iyisini yaptım, şimdi yeni bir sayfa açıldı ve burada da profesyonelliğin gereğini yerine getireceğim. Zaten Beşiktaş’a transferimle ilgili söyleyeceklerimi söyledim, artık işimi yapma zamanı” ifadelerini kullandı.

FANATİK

Haberin Devamı