Bilim - Teknoloji Tomb Raider şoke etti
Paylaş
Tomb Raider şoke etti

Square Enix kısa süre önce Tomb Raider serisinin yeni oyununu duyurmuştu. Oyun hakkındaki detayların ise önümüzdeki Nisan ayı içerisinde netleşeceğini açıklamışlardı. Bir kez daha Lara Croft karakteriyle maceradan maceraya koşacağımız yapım 2018 yılı içerisinde raflardaki yerini alacak. En azından planlanan çıkış takvimi bu yönde

Son yıllarda Square Enix’in Tomb Raider’ı markalaştırmak adına önemli adımlar attığını biliyoruz. Keza geçtiğimiz günlerde vizyona giren film de bu duruma en güncel örneklerden birisi. Her ne kadar Tomb Raider’ın filmi, gişede beklenen patlamayı yapmış olmasa da oyun tarafında işler iyi gidiyor. 2013 yılında sıfırdan başlayan seri, yakında 3. oyunu ile PC ve konsollarımıza konuk olacak.

Elbette söz konusu Tomb Riader gibi köklü bir seri olunca, geçmişteki oyunlar da bir çırpıda silinip gitmiyor. Kısa süre önce Realtech VR, ilk 3 oyunun Remaster versiyonları üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bizle Square Enix’ten bu remaster versiyonların çıkış tarihi hakkında açıklama beklerken, tam tersi bir durum ortaya çıktı. Tomb Raider’ın yayın haklarını elinde bulunduran Square Enix, ilk 3 oyunun remaster versiyonlarının kendilerine danışılmadan duyurulduğunu, doğal olarak bu projeye onay vermeyeceklerini açıkladı.

Bu açıklamanın hemen sonrasında Realtech VR da remaster sürümlerin yapım aşamasının iptal edildiği bilgisini takipçileri ile paylaştı.


YENİ TANITAN NUBİA V18 FİYATI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Haberin Devamı