Gündem Topkapı’da aynı bölgede tramvay yine raydan çıktı

Topkapı’da aynı bölgede tramvay yine raydan çıktı

Paylaş
Topkapı’da aynı bölgede tramvay yine raydan çıktı

Habipler tramvay hattında seferini yapan tramvay, Topkapı İstasyonunda raydan çıktı. Tramvay seferleri çift yönlü olarak yapılamıyor. Olay yerine ekipler sevk edildi

Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay, Topkapı ile Fetihkapı istasyonu arasında dün akşamdan sonra ikinci kez raydan çıktı.

Saat 18.00 sıralarından meydana gelen kaza nedeniyle seferler çift yönlü olarak durduruldu. Olay yerine Metro istasyonun teknik ekipleri sevk edildi. Acil müdahale aracıyla raydan çıkan tramvaya müdahale edildi. Vatandaşlar raydan çıkan tramvaydan inerek istasyona yürüdü.



Metro İstanbul’un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız, T4 Tramvay Hattı Şehitlik-Topkapı istasyonları arasında devam eden bakım çalışması nedeniyle seferlerimiz Mescidi Selam- Şehitlik ve Şehitlik-Topkapı olarak yapılacaktır. Çalışmanın, 16 Mart Cuma günü tamamlanması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

DÜN DE RAYDAN ÇIKMIŞTI

Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay, Habipler istikametinde seyir halindeyken, saat 21.30 sıralarında Şehitlik Durağı'nda raydan çıkmıştı.

Ekipler, kaza nedeniyle hidrolik sistem borularının patladığını ifade etmişti.





Topkapı'da tramvay raydan çıktı! Seferler normale döndü