Spor Toplu fotoğraf çekiminde olmayan 3 futbolcu nerede?

Toplu fotoğraf çekiminde olmayan 3 futbolcu nerede?

Paylaş
Toplu fotoğraf çekiminde olmayan 3 futbolcu nerede?

Gaziantep deplasmanında şampiyonluğu kutlayan Beşiktaş'ın saha içindeki toplu fotoğrafından 3 kişi yer almadı

Spor Toto Süper Lig'de 2016/2017 sezonunun şampiyonu bitime 1 hafta kala Beşiktaş oldu.

Siyah-Beyazlılar, dün akşam çıktığı Gaziantepspor deplasmanında 4-0'lık skorla rahat bir galibiyet alırken, goller Babel, Oğuzhan ve Talisca'dan (2) geldi. Bu galibiyetle Beşiktaş, 2 sezon üstüste şampiyonluk başarısı yaşarken, başarının en büyük mimarı şüphesiz teknik direktör Şenol Güneş'ti.

3 OYUNCU FOTOĞRAFTA YER ALMADI


Hakem Ali Palabıyık'ın 90 dakika sonunda çaldığı bitiş düdüğüyle Antep'te coşku tavan yaptı, taraftarlar ve futbolcular müthiş bir kutlama yaptı. Kara Kartal'da yabancı futbolcuların da büyük sevinç yaşaması dikkat çekerken, camia Antep'te adeta İstanbul'daki kutlamaların bir provasını yaptı. Kutlamaların yapıldığı anlarda ise futbolcular, foto muhabirlerine toplu bir şampiyonluk ve sevinç pozu verdiler.



Bu fotoğrafın çekildiği anlarda ise futbolcu grubunun içinde 3 oyuncunun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

1 - Bu oyunculardan bir tanesi sezona damga vuran isimlerden, Kartal'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quareasma'ydı. Yıldız ismin o an nerede olduğu konusu ise kısa süre sonra açıklığa kavuştu. Quaresma'nın fotoğraf çekimi sırasında saha ortasında olduğu ve taraftarlara 3'lü çektirdiği ortaya çıktı.



2 - Bu futbolculardan bir tanesi sezon başında Fenerbahçe'den Inter'e giden ardından ise Beşiktaş'a kiralanan Caner Erkin'di.

3 - Diğer futbolcu ise yine Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gelen Gökhan Gönül'dü.



İki futbolcu, Quaresma gibi saha içinde de değildiler. Caner ve Gökhan'ın maç bitiminde erkenden soyunma odasına gittikleri görüldü. İkilinin soyunma odasından paylaştığı bu fotoğraf ise bir anda sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Sonuç olarak 3 oyuncunun bu fotoğrafta olmamasının nedeni, Quaresma'nın saha ortasında üçlü çektirmesi, Caner ve Gökhan'ın ise erken soyunma odasına gitmesiydi.

Fanatik









Haberin Devamı