Gündem Topukluyla 100 metre koşusu!

Topukluyla 100 metre koşusu!

Paylaş
Topukluyla 100 metre koşusu!

Antalya'da 8'incisi düzenlenen Runtalya Uluslararası Öger Antalya Maratonu, yüksek topuk koşusu ile başladı. Yüksekliği en az 7 santim olan yüksek topuklu ayakkabılarını koli bandıyla bileklerine sarıp koşan kadınlar, ilginç görüntüler oluşturdu

Yarın yapılacak olan ve 5 kıta, 45 ülkeden 2 bin kişinin kayıt yaptırdığı Runtalya Uluslararası Öger Antalya Maratonu öncesinde bu yıl ikinci kez düzenlenen yüksek topuk koşusu yapıldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9222","9222","201303","9222-1.jpg");

KOLİ BANDIYLA BİLEKLERİNE BANTLADILAR

18 yaşından büyük kadınların katıldığı koşuda 7 santimetre uzunluğunda, 1.5 santimetre kalındığında olması gereken topukları hakemler denetledi.

Ellerinde mini cetvel ile topukları ölçen hakemler, yarışmacıları start yerine yönlendirdi. Ayakkabılarını koli bandıyla ayaklarına bantlayan kadınlara eşleri ve yakın arkadaşları yardımcı oldu.

Yarışmaya katılan 60 kadın, hakemin düdüğüyle birlikte topuklu ayakkabılarına aldırmadan 100 metre koşarak varış noktasına ulaştı.

Yüksek topuk 100 metre koşusunu birinci olarak tamamlayan Aslı Kahraman 3 bin lira ödül kazandı. Koşunun ikincisi Durdu Ekinci 2 bin lira, üçüncüsü Emine Tuba Er ise bin liranın sahibi oldu.

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)