Magazin Toronto'da Penelope ile yan yana

Toronto'da Penelope ile yan yana

Paylaş
Toronto'da Penelope ile yan yana

'Twice Born' Toronto'da görücüye çıktı, filmin başrol oyuncuları Cruz ve Aksoy yan yana kameralara poz verdi

İtalya'da bestseller olmuş 'Venuto Al Mundo' romanından uyarlanan Twice Born Toronto'da görücüye çıktı. Filmin başrol oyuncularından Penelope Cruz ve Saadet Işıl Aksoy yan yana kameralara poz verdiler.

İtalyan yönetmen Sergio Castellitto’nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi “Twice Born” (Venuto al mondo) Toronto Film Festivali'nde görücüye çıktı. Filmin başrollerinde Penelope Cruz, Emile Hirsch, Jane Birkin ve Mira Fulran yer alıyor. Ülkemizin yetenekli oyuncularından Saadet Işıl Aksoy da filmin yardımcı rollerinden birisini üstleniyor.

Haberin Devamı

Toronto Film Festivali gösterimi sonrasında oyuncularından Saadet Işıl Aksoy, Penelope Cruz, Emile Hirsch ve filmin yönetmeni basınaın karşısına çıktılar. Filmdeki performansının yanı sıra basın toplantısında Aksoy'un gülümsemesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

İtalya'da bestseller olmuş 'Venuto Al Mundo' romanından uyarlanan Twice Born, dul bir anne olan Gemma (Penélope Cruz) oğlunu, babasının yıllar önce Bosna Savaşı’nda çarpışırken öldüğü Saraybosna’ya getirmesi sonucunda yaşananları konu ediyor. Filmde Bosnalı Aska karakterini canlandıran Aksoy'la Cruz ise aynı tramvayda yolculuk yapıyor.

HÜRRİYET