Toroslar Toroslar ekiplerinden temizlik çalışması

Toroslar ekiplerinden temizlik çalışması

Paylaş
Toroslar ekiplerinden temizlik çalışması

Toroslar ekiplerinden temizlik çalışması

MERSİN, (DHA) – MERSİN’DE Toroslar Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Sokakta Temizlik Var’ Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
İlçe genelinde yapılan rutin temizlik hizmetleri aksamadan devam ederken, proje kapsamında da her gün iki mahalle 10'ar kişilik ekiple baştan aşağı temizleniyor. Proje çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak oluşturulan 'şok' ekibi Turunçlu, Korukent, Alsancak, Osmaniye, Çukurova ve Çağdaşkent mahallelerini temizledi. Ekipler, mahallelerde sokakların ve boş arsaların temizliğini yaparken aynı zamanda da kötü koku ve görüntü kirliği yaratmaması amacıyla çöp konteynerlerini de dezenfekte ediyor.
Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz bir Toroslar ve düzenli bir kent vizyonu oluşturmak amacıyla hayata geçirilen 'Sokakta Temizlik Var' Projesi, belli bir program dahilinde ilerleyerek vatandaşların da beğenisini kazandığını belirterek, "Yaşam alanlarımızın temiz ve hijyenik olmasına önem veriyoruz. Bu çalışmayı vatandaşlarımız da benimsedi. Ekiplerimiz mahallelerimizde en ince ayrıntıyı bile atlamadan temizlik çalışması yapıyor. Bu projemizin en güzel yanı da rutin temizlik çalışmalarımızın ihmal edilmeden yapılmasıdır. Bu sayede ilçemizde bulunan tüm mahallelerimize eşit ve sürekli temizlik hizmeti vermiş oluyoruz. Çalışmalarımız aynı hızda devam edecek" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı