Toroslar Toroslar’dan Anıtkabir'e kadar pedal çevirdiler

Toroslar’dan Anıtkabir'e kadar pedal çevirdiler

Paylaş
Toroslar’dan Anıtkabir'e kadar pedal çevirdiler

Toroslar’dan Anıtkabir'e kadar pedal çevirdiler

MERSİN, (DHA) - MERSİN Bisiklet Derneği (MERBİSDER) üyeleri, Anıtkabir’e kadar 550 kilometre pedal çevirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı Türk Bayrağı’nı Ata’nın huzurunda açtı.
Başkan Yılmaz’ın destek verdiği ‘Ata’ya Saygı, Pedala Engel Yok' projesi kapsamında Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle yola çıkan ve aralarında 3 görme engelli vatandaşın da bulunduğu MERBİSDER üyesi 13 kişilik grup, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Ankara’ya ulaştı. Dernek Başkanı Süleyman Uygun, Başkan Yılmaz’ın kendilerine emanet ettiği şanlı bayrak ile Ata’nın huzuruna çıktıklarını söyledi.
Başkan Yılmaz ise 7 günlük etabı pedal çevirerek başarıyla tamamlayan MERBİSDER üyelerini takdirle karşıladığını belirterek. "Belediye olarak bu proje destek vermekten büyük mutluluk duyduk. Atatürk’ün mücadele azmi, Türk Milleti’ne yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefleri hiçbir zaman unutmayacağız. Mersin Bisiklet Derneği’nin değerli ekibi de Ankara’ya kadar 7 gün süren zorlu bir etabı başarıyla tamamladı ve kendilerine emanet ettiğimiz şanlı Türk Bayrağımız ile birlikte Anıtkabir’e gelerek Atamızın huzuruna çıktılar. Kendilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı