Türkiye (Son Dakika) Torun sevmeye gitti, geliniyle birlikte öldürüldü!

Torun sevmeye gitti, geliniyle birlikte öldürüldü!

Paylaş
Torun sevmeye gitti, geliniyle birlikte öldürüldü!

Oğlunu terk edip başka bir erkekle yaşamaya başlayan gelininin evine torun sevmeye giden 50 yaşındaki kayınpeder, geliniyle birlikte evde pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayet zanlısı olarak aranan kadının sevgilisi, kaçtığı İstanbul'da polis tarafından yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki korkunç olay, önceki gece 02.30 sıralarında meydana geldi. Yaşariye Gerçik (26), bir süre önce 4 yaşındaki çocuğunu da alarak eşi Emrah Gerçik’i terk edip Birol A. ile birlikte yaşamaya başladı. Dün gece Emrah Gerçik’in babası Hüseyin Gerçik (50), iddiaya göre torununu görmek için gelininin birlikte yaşadığı Birol A.’nın evine gitti.

Bir süre sonra evden silah sesleri gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi. Evde yapılan incelemede, Hüseyin ve gelini Yaşariye Gerçik salonda kanlar içinde ölü bulundu.

ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlenen Hüseyin ve Yaşariye Gerçik’in cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Olay sırasında başka bir odada uyuyan 4 yaşındaki çocuk ise polis ekiplerince koruma altına alındı. Polis cinayet şüphelisi olarak, genç kadının birlikte yaşadığı Birol A.’nın peşine düştü.


ÜSKÜDAR'DA YAKALANDI, İTİRAF ETTİ


Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çifte cinayetin ardından çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri ile görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Birol A.’nın önce Çerkezköy'e daha sonra ise İstanbul’un Üsküdar ilçesine kaçtığını belirledi. Polis, Birol A.’yı Üsküdar’da saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Birol A., Çorlu’ya getirilirken, emniyetteki ilk ifadesinde suçunu itiraf etti

Haberin Devamı