Magazin Tosic'in eşi Jelena Karleusa kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Tosic'in eşi Jelena Karleusa kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Paylaş
Tosic'in eşi Jelena Karleusa kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Spor ve magazin basını bir süredir Tosic'in eşi Jelena Karleusa'yı konuşuyor. Jelena'nın Tosic'i aldattığı bir süredir gündemi meşgul ederken bugün ünlü ismin başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Jelena Karleusa hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

Beşiktaş'ta uzun süre futbol oynayan Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın eşini aldattığı bir süredir konuşuluyordu. Bugün bu iddiları güçlendiren bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'in karısı Jelena Karleusa'nın başka bir futbolcuyla Facetime'dan çıplak görüştüğü fotoğrafları çıktı. Ünlü isim bunları reddetse de futbolcu Vranjes, 2 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını itiraf etti. Bu gelişme sonrası bir kez daha Jelena Karleusa hakkında bilgiler gündem oldu.

Haberin Devamı

JELENA KARLEUSA KİMDİR?

Beşiktaşlı futbolcu Tosic'in eşi olan Jelena Karleusa Gazeteci anne ve polis bir babanın kızı olarak 17 Ağustos 1978 tarihinde Yugoslavya'da dünyaya geldi.

Fanatik bir Tarkan hayranı olan Sırp şarkıcının, konserlerinde Şımarık ("Žene Vole Dijamante") ve Şıkıdım ("Jelena, Jelena") şarkılarını seslendirdiği biliniyor.

Jelena Karleusa sırasıyla Ogledalce (1995), Zenite Se Momci (1996), Vestice, Vile (1997), Jelena (1998), Gili, Gili (1999), Za Svoje Godine (2001), Samo Za Tvoje Oči (2002), Magija (2005), JK Revolution (2008), The Diamond Collection (2009), Diva (2012) adlı albümlerini çıkartmıştır.

2008 yılında Tosic ile evlenen Jelena Karleusa'nın Atina ve Nika adında iki kızı bulunuyor.

Haberin Devamı