Spor Tottenham Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Tottenham Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Tottenham Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi yarı final mücedelesinde Tottenham ile Ajax karşı karşıya geliyor. Bu sene büyük bir başarıya imza atan Ajax'ın performansı merak ediliyor. Dünyanın dört bir yanından futbolseveler de maçın başlama saatini ve kanalını sorguluyor.

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dozajı yüksek bir mücadele oynanacak. İngiliz devi Tottenham kendi evinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı konuk edecek. Devler arenasında Juventus ve Real Madrid'i eleyen Ajax bu kez gözüne Tottenham'ı kestirdi. Tottenham ise ilk maçta rakibini güzel bir skorla geçerek rövanş maçına avatjlı çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

Tarafflı tarafsız dünyanın birçok yerinde bu maçı bekleyenler "Tottenham Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu sıklıkla yöneltiyor.

TOTTENHAM AJAX MAÇI NE ZAMAN?

Tottenham Ajax maçı bu akşam saat 22.00'de Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele Bein Sports HD 1 ve Bein Sports MAX HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Tottenham - Ajax muhtemel 11'ler...

Tototenham: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Trippier, Eriksen, Wanyama, Rose, Moura, Delle Alli, Llronte

Ajax: Onana, Mazraoui, Ligt, Blind, Tagliafico, Beek, Jong, Schöne, Neres, Ziyech, Tadic

Tottenham Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Inter, Barcelon ve PSV ile mücadele etmiş 8 puanla gruptan çıkmayı başarmıştı. İngiliz ekibi ardından Borussia Dortmund ve Manchester City'i eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda mücadele eden Ajax, Bayern Munih, Benfica ve AEK Atina'nın yer aldığı grubu ikinci sırada tamamlamıştı. Ajax daha sonra Real Madrid ve Juventus engellerini aşarak yarı finalde Tottenham'ın rakibi oldu.