Spor Tottenham Hotspur-Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Tottenham Hotspur-Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Paylaş
Tottenham Hotspur-Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

İspanya’da 1-1 berabere kalan Tottenham ile Real Madrid, kozlarını bu kez Wembley Stadı’nda paylaşacak. Peki, Tottenham-Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşamın en önemli maçlarından biri, İngiltere’nin Başkent’i Londra’da oynanacak. H Grubu’nda zirvenin iki iddialı takımı olan ancak son dönemde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen iki dev, kozlarını Wembley Stadı’nda paylaşacak. Ev sahibi Tottenham, taraftarı önünde ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı kupanın son şampiyonu Real Madrid’i ağırlayacak.

Cüneyt Çakır ve ekibinin düdük çalacağı bu önemli kapışma öncesi her iki takımın da 7’şer puanı bulunuyor ve Tottenham averajla liderliği elinde bulunduruyor. Ancak Wembley’de kazanan taraf, liderlik koltuğunda tek başına oturma şansını elde edecek.


Tottenham Hotspur-Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?


Bu akşam saat 22.45'te oynanacak olan bu dev karşılaşmayı Tivibu SPOR 4 ekranından naklen olarak ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11'LER...


TOTTENHAM: Lloris, Aurier, Sanchez, Dier, Aldeweireld, Vertonghen, Eriksen, Winks, Dembele, Alli, Kane

REAL MADRİD: Casilla, Hakimi, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, İsco, Ronaldo, Benzema

SAKATLAR CAN SIKIYOR


Premier Lig’de Manchester United’a kaybeden ve resmi maçlarda üst üste 2 karşılaşmadır galip gelemeyen Tottenham’da Wanyama’nın dışında sakat oyuncu yer almıyor. Sakatlıktan dönen Harry Kane’in ise bu maçta forma giyeceği öğrenildi. Cristiano Ronaldo önderliğindeki konuk Real’de ise sakatlar bir hayli can sıkıyor. Ligde beklenmedik bir şekilde zayıf rakibi Girona’ya 2-1 kaybeden Los Galacticos’ta başta Bale olmak üzere Vallejo, Kovacic, kaleci Navas, Varane ve Carvajal sahne alamayacak...

REAL'İN BAŞI DA SAKATLARLA DERTTE


Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Tottenham ile karşılaşacak olan Real Madrid'de birçok oyuncu zorlu mücadelede forma giyemeyebilir. Sakatlığı bulunan ve son antrenmanda yalnız çalışan Gareth Bale'ın durumu belirsizliğini korurken Girona maçında sakatlanan Varane ve Isco'nun da bu mücadelede forma giyememesi söz konusu. Öte yandan bir süredir sakatlığı bulunan ve Real Madrid'in son üç maçını kaçıran kaleci Keylor Navas konusunda da şüpheler devam ediyor. Kovacic ve Carvajal'in düşük performansı da Zidane'ı bu zorlu mücadele öncesinde kara kara düşündürüyor.

Haberin Devamı