Spor Totti'den gol sonrası selfie

Totti'den gol sonrası selfie

Paylaş
Totti'den gol sonrası selfie

İtalya Serie A'nın 18 haftasında Roma ile Lazio dev derbide kozlarını paylaşırken, kaptan Totti yaptığı gol sevinciyle maça damga vurdu

Serie A'daki Roma-Lazio maçı gerek futbol kalitesi gerekse saha içi ve dışı olaylarıyla 'derbi dediğin böyle' olur dedirtti. Laziolu futbolcular 'Ben Charlie'yim' yazılı formalarla oynadı. 2-0 geriye düşen Roma'yı, iki gol atarak kurtaran efsane kaptan Totti'nin ikinci gol sonrası çektiği selfie ise dev maçı 'unutulmazlar' arasına soktu.

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 18'inci haftasında oynanan AS Roma-SS Lazio derbisi 2-2 sonuçlandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Lazio, 25. dakikada Mauri ve 28. dakikada Anderson'un golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı.

TOTTI 2. GOLÜNÜ SELFIE İLE KUTLADI

Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, ikinci yarıda sahaya Strootman ve ve Llajic'i sürdü. Kıran kırana geçen bu devrede sarı kırmızılı takım, efsane kaptanı Francesco Totti'nin 48. ve 64. dakikalarda attığı gollerle 2-2'lik eşitliği yakaladı.

Totti ikinci golün ardından saha içindeki bir görevliden cep telefonu alarak selfie çekti ve bu anı ölümsüzleştirdi. Francesco Totti'nin bu selfie'si sosyal medyaya düştüğü an binlerce kişi tarafından retweet edildi ve beğenildi.

Haberin Devamı



ITURBE'DEN TOTTİ'YE JEST

Fransız Teknik Direktör Rudi Garcia, heyecanın dorukta yaşandığı ikinci yarının 81'inci dakikasında, takımına beraberliği getiren Totti'yi oyundan çıkarmak istedi. Oyuncu değişimi tabelasında, Totti'nin 10 numarasının göründüğünü fark eden Iturbe, kaptana "Sen kal, ben çıkarım" işareti yaparak, Garcia'ya doğru yöneldi. Bunun ardından tabeladaki 10 numara, Iturbe'nin numarası 7 ile değiştirildi. Iturbe'nin yerine ise oyuna Mattia Destro dahil oldu.

LAZIO "BEN CHARLIE'YİM" YAZILI FORMAYLA OYNADI



Lazio, geçtiğimiz günlerde Paris'te Charlie Hebdo mizah dergisine düzenlenen saldırılarda öldürülenleri de unutmadı. Mavi-beyazlı ekip sahaya, "Je suis Charlie (Ben Charlie'yim)" yazılı formayla çıktı. Paris saldırılarının ardından Avrupa'da üst seviyeye çıkarılan güvenlik tedbirleri, derbiye de sirayet etti.
Roma yöneticilerinin aldığı karar doğrultusunda, karşılaşma öncesi İslam karşıtı pankart açılmasına müsaade edilmezken, 1200 polisin gün boyu görev yaptığı kaydedildi.

ROMA TRİBÜNLERİNDE, KAPTANLARIN FOTOĞRAFLARI

AS Roma'nın ateşli taraftarının bulunduğu Curva Sud tribünlerinde, kulübün tarihine damga vurmuş kaptanların fotoğraflarının bulunduğu afişler asıldı.

SALİH TRİBÜNDEN İZLEDİ

Bir süredir sakatlığı süren, son antrenmanlarda ise sadece hafif koşu yaptığı gözlenen Salih Uçan ise maçı tribünden izledi. Salih, kendisiyle stat girişinde karşılaşan gazetecilere, "Sakatlığım sürüyor. Son antrenmanlarda ise sadece hafif koşu yaptım. Bu nedenle maçı tribünden izleyeceğim" dedi.
Sezon başında Roma'nın, Fenerbahçe'den satın alma opsiyonlu 2 yıllığına kiraladığı Salih, ilk resmi maçına Ekim ayında oynanan Chievo Verona karşılaşmasında çıkmış, sadece 4 dakika oynamıştı. 20 yaşındaki temsilcimiz, bir daha Serie A'da forma şansı bulamadı.

OLAYLI DERBİLER NEDENİYLE GÜNDÜZ OYNANDI

Önceki yıllarda ölümle sonuçlanan şiddet olaylarına sahne olması nedeniyle başkent derbisinin, öğleden sonra oynanmasına karar verilmişti. Stadın çevresinde ve içinde geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Bu arada, üst ve alt formalarını taraftarlara veren bazı Laziolu oyuncuların sahadan sadece külotla ayrılması dikkat çekti.

(Esma ÇAKIR / DHA)

Haberin Devamı