Ekonomi Toyota'dan Temmuz Kampanyası!

Toyota'dan Temmuz Kampanyası!

Paylaş
Toyota'dan Temmuz Kampanyası!

Toyota'dan Temmuz Kampanyası!

Temmuz ayında teknolojisi, konforu ve güvenlik özellikleriyle hayata değer katan bir Toyota sahibi olmanız için büyük fırsatlar sunuluyor. Toyota’nın avantajlar ile dolu Temmuz ayı kampanyasında büyük indirimlerin yanısıra bütçenize uygun taksit seçenekleri ve 2013 yılında ödemeye başlama imkanı da yaratılıyor. Yeni Yaris modellerinde 2 bin 500 TL ve Auris modellerinde 3 bin 800 TL varan indirimler sunuluyor. Yeni Yaris 230 TL, Auris 275 TL ve Corolla 350 TL ve Yeni Avensis 725 TL’ den başlayan taksitler ile Toyota Plazalarda sizleri bekliyor.



Kişiye özel esnek ödeme koşullarını müşterilerine sunan Toyota Finans, Temmuz ayı kampanyasıyla “herkesin bir Toyota sahibi” olmasını amaçlıyor. Temmuz ayı boyunca sürecek kampanyada 230 TL’den başlayan taksitler ve 3 bin 800 TL’ye varan indirimler ile hayalini kurduğunuz Toyota sahibi olmanız için büyük bir fırsat sunuluyor. Dilerseniz ödemeye 2013 yılında başlayabileceğiniz kampanya ile “Aylarca Ödemesiz, Yıllarca Sorunsuz Bir Toyota” hayaliniz gerçeğe dönüşüyor. Teknoloji, konfor ve maksimum güvenliği buluşturan Toyota’nın üstün modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız Toyota Plazalara uğramanız yeterli.

Haberin Devamı

“Toyota ayrıcalığını” yaşayanlar arasında yer almanız için büyük avantajlar ile dolu Temmuz kampanyasında Yeni Yaris 230 TL, Auris 275TL, Corolla 350 TL, Yeni Avensis 725 TL ve Hilux 512 TL’lik aylık taksitler ile yeni kullanıcılarını bekliyor. Kampanya ile Toyota Auris modellerinde 3 bin 800 TL’ye varan indirim yapılırken, Corolla 1.33 Comfort 2 bin 200 TL indirimle kampanyadaki yerini alıyor. Yeni Yaris’te 2 bin 500 bin TL’ye varan indirimler sunuluyor. Hilux ise 3 bin 200 TL’ye varan indirimle sizleri bekliyor.

Temmuz ayı kampanyasında, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranlarıyla 60 aya varan vade, ilk ödemenizi 2013 yılında yapabileceğiniz taksit erteleme ve balon ödeme gibi birçok büyük avantaj bulunuyor. İkinci el aracını satmak ve yeni bir Toyota almak isteyenlere de, eski araçlarına uygun fiyatı bulabilmek için 3 ay ek süre verilen “vadeli takas” hizmeti de büyük kolaylık getiriyor. Markası ne olursa olsun otomobillerini takas yapmak isteyen müşterilerin de açık oto pazarlarında yorulmadan, ilanlarla uğraşmadan, otomobil alım satımında; güvenli, kaliteli, bütün işlemlerin tek bir noktadan yapıldığı hızlı “Xchange by Toyota” uygulamasından yararlanmak için Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalar sizlere en iyi hizmeti vermek için bekliyor.

Haberin Devamı