Yaşam Toyzz Shop'dan TEGV bursuyla okuyan öğrencilere destek

Toyzz Shop'dan TEGV bursuyla okuyan öğrencilere destek

Paylaş
Toyzz Shop'dan TEGV bursuyla okuyan öğrencilere destek

Türk oyuncak markası Toyzz Shop, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliği ile başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların eğitimine destek oluyor. Proje kapsamında 15 Nisan 2018 – 14 Nisan 2019 tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarından veya toyzzshop.com’dan ‘Rising Sports’ ürünlerinden alanlar, TEGV’in katkılarıyla okuyan 1000 çocuğun bir senelik eğitimine destek vermiş olacak

Gelecek nesillerin başta eğitim olmak üzere, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, proje ile ilgili soruları cevaplandırdı:

Haberin Devamı

Çocukların eğitimine destek veren TEGV projenizi detaylı olarak aktarabilir misiniz?

Toyzz Shop her zaman çocukların eğlenceli dünyasında öğretici ürünleri ile yer aldı. Bu sebeple eğitim bizim için her zaman öncelikli oldu. Çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimleri için spor yapmalarını, hareket etmelerini hedeflediğimiz Rising Sport ürünleri ile aynı zamanda 1000 çocuğun eğitimine katkıda bulunmak istedik. Basket ve futbol topları, kasklar, basketbol potaları, tenis raketleri gibi Rising Sport ürünleri ile çocuklarımızı spora özendirirken TEGV katkıları ile de 1 yıl boyunca Rising Sport ürünlerinden elde ettiğimiz gelirle çocukların eğitimine destek veriyor olacağız.

Neden TEGV ile çalışmaya karar verdiniz?

Haberin Devamı

Suna Kıraç tarafından 1995 yılında eğitimin her şeyin başı olduğunu inanan bir ekip tarafından kurulan Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı, Türkiye’nin en köklü vakıfları arasında yer alıyor. Yaptıkları işe olan saygıları ve Türkiye’de yüz binlerce çocuğa ulaşmalarına Toyzz Shop olarak biz de destek vermek istedik.

TEGV Projesi kapsamında projeyi duyurmak için neler yaptınız?

Projeyi duyurmak için basın bültenlerinde gazetecilerin desteğini istedik. Ayrıca digital tüm yayınlarda proje detaylarını paylaştık. Yoğun kullanımı olan sosyal medya fenomenlerine özellikle çocukları olan annelere kampanyamızı anlatan kartlarımızı ve ürünlerimizi gönderdik. Küçük çocuğu olan bazı ünlü annelere de projemizi anlatarak hassasiyetlerini ve desteklerini istedik. Aynı zamanda Toyzzshop.com.tr’de TEGV projemize detaylı olarak yer verdik.