Gündem Trabzon Valisi'nin önünü kesmek istediler!

Trabzon Valisi'nin önünü kesmek istediler!

Paylaş
Trabzon Valisi'nin önünü kesmek istediler!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'ı ziyaret etti. Emniyet'ten ayrıldığı sırada, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler Nihat S. ile Emre A'nın yakınları, Vali Öz'ün aracını durdurmak istedi

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse Trabzon’da düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A. için bir gün daha ek gözaltı süresi alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

PARMAK İZİ SONUCU BEKLENİYOR

Öte yandan, olay yerine yakın bir yerde bulunan av tüfeğinin, saldırıda kullanılıp kullanılmadığı ve üzerindeki parmak izinin tespiti için gönderildiği Samsun'daki kriminal incelemenin sonucunun beklendiği kaydedildi.

VALİNİN ARACININ ÖNÜN KESMEK İSTEDİLER

Bu arada, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'la yaklaşık bir saat görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Vali Öz, Emniyet Müdürlüğünden ayrıldı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Nihat S. ve Emre A'nın dışarıda bekleyen yakınları, "Sayın Valim açıklama bekliyoruz" diyerek, Vali Öz'ün makam aracının önü kesmek istedi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine durmayarak yoluna devam eden makam otomobilinin arkasından gelen koruma ekibinin bulunduğu araç, görüntü almaya çalışan bir gazeteciye çarptı. Kazada dizinden hafif yaralanan basın mensubuna müdahaleyi meslektaşları yaptı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler Nihat S. ve Emre A'nın dışarıda bekleyen yakınları, "Sayın Valim açıklama bekliyoruz" diyerek, Vali Öz'ün makam aracının önü kesmek istedi. Bunun üzerine durmayarak yoluna devam eden makam otomobilinin arkasından gelen koruma ekibinin bulunduğu araç, görüntü almaya çalışan bir gazeteciye çarptı. Kazada dizinden hafif yaralanan basın mensubuna müdahaleyi meslektaşları yaptı.

Ajanslar