Spor Trabzonspor 0-1 Galatasaray

Trabzonspor 0-1 Galatasaray

Paylaş
Trabzonspor 0-1 Galatasaray

Süper Lig'e ve Avrupa'ya kötü başlayan Galatasaray ligin formda ekiplerinden Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada M'bia'nın kendi kalesine attığı golle Galatasaray 3 puan aldı

Lig'de ve Avrupa'da kötü sonuçlar alan Galatasaray Trabzonspor deplasmanında M'bia'nın kendi kalesine attığı golle 3 puan aldı. Galatasaray bu skorla puanını 8'e çıkardı.

Haberin Devamı

"BU NE ZENGİNLİK"

Maç öncesi 10 puanla zirve takibini sürdüren Trabzonspor ise adeta fırsat tepti. Trabzonspor'un 3 topu direkte dönerken özellikle Erkan Zengin'in çok yakın mesafede boş kaleye topu gönderemeyip direğe nişanlaması Trabzonsporluları çıldırttı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında yenen gol ise sosyal medyada 'Bu ne zenginlik' yorumlarına neden oldu. Ceza sahasına yapılan ortaya çıkan kaleci Onur topa dokunamadı. M'bia'ya çarpan top ağlarla buluştu. Maç, kaleye giden bu golle sona erdi.

İşte nefes kesen maçın tüm detayları

MAÇ SONUCU | TRABZONSPOR 0-1 GALATASARAY

90+3 Ceza sahası içinde Umut'un pası Sneijder'in önünde kaldı. Topa çok sert vuran Sneijder kaleyi tutturamadı.

90' Karşılaşmanın normal süresi Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. +5 dakika oynanıyor...

Haberin Devamı

88' muslera'nın hızlı degajı sonrası Galatasaray, Trabzonspor'u 4'e 2 yakaladı. Defans arkasına sarkan Umut sağ çaprazdan sert vurdu ancak ikinci gol fırsatını değerlendiremedi.

82' GOL Semih!

Trabzonspor ceza sahasının sağ çağrazından Galatasaray frikik kullandı. Ceza sahası içinde yaşanan karambol sonrası top filelere gitti. Top M'bia'ya çarpıp ağlarla buluştu...

80' Sneijder ceza sahası dışında çok sert vurdu ancak kaleci Onur topu tokatladı...

76' Burak Yılmaz'ın yerine oyuna giren Umut Bulut, kaleci Onur'la karşı karşıya kaldı. Ancak Onur ayaklarıyla topu ceza sahası dışına gönderdi.

64' Burak Yılmaz sakatlandı. Oyundan çıkıyor. Yerine Umut Bulut giriyor...

BURAK YILMAZ SAKATLANDI

Defans arkasına gönderilen topa hızla hamle yapan Burak Yılmaz birden sağ arka adelesini tutarak sekmeye başladı. Hemen kulübeye dönen ve 'beni değiştirin' işareti yapan Burak Yılmaz oyundan sedyeyle çıkarıldı.

63' Oyuna girdikten sonra Sinan Gümüş ceza sahası dışında topa çok sert vurdu. Top direkte patladı.

61' Podolski oyundan çıkıyor Sinan Gümüş oyuna giriyor.

58' Trabzonspor Galatasaray ceza sahasını adeta ablukaya aldı.

54' Trabzonspor maçın en net gol fırsatını değerlendiremedi. Arka direkte boş kale önünde topla buluşan Erkan Zengin topu direğe nişanladı. İşte kaçan o akılalmaz gol...

Haberin Devamı

53' İkinci yarının ilk dakikalarında Galatasaray baskılı bir oyun sergilerken ilerleyen dakikalarda Trabzonspor atak üstüne atak geliştiriyor...

49' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Erkan ceza sahası içinde topu takım arkadaşına gönderdi ancak topa Carole çok kritik bir müdahalede bulundu. İşte o net pozisyon...

48' İkinci yarıya Galatasaray hızlı başladı. Köşe vuruşu kullanıldı ancak top kaleci Onur'da kaldı.

46' Ve karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. İlk 45 dakika 0-0 sona ermişti.

İlk yarı sonucu - TRABZONSPO 0-0 GALATASARAY

43' Trabzonspor bir korner daha kullanıyor. Ancak top Galatasaray kontra atağına döndü. Defansın müdahalesiyle top taca gitti.

40' Defans arkasına sarkan Trabzonsporlu N'doye topu Muslera'nın yanından kaleye gönderdi. Top az farkla auta çıktı.

37' Semih Kaya sarı kart gördü. Trabzonspor ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kullanıyor. Ceza sahasına gelen topu Burak Yılmaz kafa vuruşuyla kornere gönderdi. Kullanılan korner ise Muslera'da kaldı.

Haberin Devamı

35' Trabzonspor ceza sahasına gönderdiği son pasların isabeti konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. İsabetsiz pas sayısı 5'i geçti.

32' Temponun düştüğü dakikalarda Trabzonspor sol kanattan hızlı geldi. Ceza sahasına yapılan ortaya Marin kafayla dokundu. Kaleci Muslera topu kontrol etti.

27' Karşılaşmanın ilk 20 dakikasındaki yüksek tempo biraz düştü. Karşılaşmada skor 0-0.

21' Trabzonspor Erkan ve Marin'le net gol fırsatını değerlendiremedi. İşte ceza sahası içindeki o net pozisyon!

20' Trabzon ceza sahası içinde top bir anda Hakan Balta'nın önünde kaldı ancak Balta'nın sert vuruşu defansa çarptı.

17' Sol çaprazdan kaleci Onur'la karşı karşıya kalan Podolski, topu Onur'un üzerinden aşıramadı. İşte kaçan o gol pozisyonu...

14' Ceza sahasının tam karşısında Galatasaray frikik kullanıyor. Topun arkasına geçen Sneijder topu baraja nişanladı. Top taca çıkı.

9' Sol kanattan Galatasaray ceza sahasına yapılan ortaya N'doye dokundu. Top direkten döndü ancak hakem daha öncesinde ofsayt bayrağını kaldırmıştı. O anlarda tribünlerdeki bir Trabzonsporlu teyzenin heyecanı görülmeye değerdi.

Haberin Devamı

8' Galatasaray sol kanattan serbest vuruş kullandı. Sneijder'in ceza sahasına ortasını Trabzon defansı uzaklaştırdı, sonrasında yeniden ceza sahasına yapılan orta sonrası hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

5' Trabzonspor son paslarda bir türlü doğru adresi bulamıyor...

3' Galatasaraylı Yasin sağ kanatta faul bekledi ancak hakem devam dedi. Saniyeler sonra ceza sahasında yere düşen Yasin yine penaltı bekledi ancak hakme Cüneyt Çakır devam dedi.

2' Trabzonspor sol kanattan atak geliştirdi ancak hatalı pas sonrası top Galatasaray'da kaldı. İkinci atak ise sağ kanattan geldi. Ceza sahasına yapılan ortaya sahanın en kısası Marin kafa vurdu Muslera iki hamleyle topu kontrol etti.

1' Ve maç başladı. Karşılaşmanın tüm detayları dakika dakika Posta.com.tr'de...

Maç öncesi notlar

-Tribünlerde herkesin elinde Türk bayrağı var...

-Galatasaray, son 4 yılda Selçuk İnan ve Melo'nun aynı anda oynamadığı maçlarda kazanamadı.

-Galatasaray sahaya siyah formayla çıkacak...

Süper Lig'in ilk 4 haftasında yalnızca 5 puan toplayabilen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise evinde Atletico Madrid'e 2-0 yenilen Galatasaray zorlu Trabzonspor deplasmanında kazanarak hem 3 puan almak hem de kötü gidişe dur demek hedefinde.

TRABZONSPOR LİGİN ZİRVESİNDE

Fenerbahçe ile birlikte 10 puanla ligin zirvesinde yer alan Trabzonspor ise kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek.

CİMBOM'DA ÜÇ EKSİK VAR

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Selçuk İnan ile sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Chedjou, bu zorlu maçta forma giyemeyecek. Cezası biten Carole ise bu maçta formasına kavuşacak.

Trabzonspor'da ise uzun süreli sakatlığı olan Bosingwa ve Bourceanu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

İLK 11'LER ŞÖYLE

Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, M'bia, Okay, Özer, Erkan, Marin, N'doye

Trabzonspor'un yedekleri: Esteban, Medjani, Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Salih Dursun, Yusuf Erdoğan, Aykut Demir.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Rodriguez, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.

Galatasaray'ın yedekleri: Cenk, Jem Paul, Umut, Sinan, Koray, Olcan, Sabri.