Spor Trabzonspor Avrupa aşkına

Trabzonspor Avrupa aşkına

Paylaş
Trabzonspor Avrupa aşkına

Kayserispor ve Göztepe’nin dünü galibiyetle tamamlaması, bu maçı Trabzon için çok daha önemli hale getirdi. Bordo-Mavililer, Başkent’te Osmanlı’yı devirip 5. sıradaki yerini korumaya çalışacak.

Bordo-Mavililer, ligde son 4 maçta aldığı 3 galibiyetle Avrupa Ligi iddiasını sürdürmeyi başardı. Trabzonspor için bu akşamki Osmanlı sınavı da bu hedef doğrultusunda son derecek önemli. Özellikle takipçileri Kayserispor ve Göztepe’nin dün aldığı galibiyetler, baskıyı artırdı. Karadeniz Fırtınası için bu mücadeleyi kazanmaktan başka çare yok. Rıza Çalımbay, rakibin savunmadaki zaaflarını değerlendirmek için hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak. Trabzonspor’un bu deplasmandan galibiyetle dönebilmesi için son haftaların formda ismi Onur’un yapacakları da önemli olacak.

OSMANLI İÇİN FIRSAT


Bu maç Osmanlı için de en az rakibi kadar önemli. Konya’nın berabere kalması, Gençlerbirliği’nin ise mağlup olması, Başkent ekibine tehlike bölgesinden kurtulma şansı yarattı. İrfan Buz’un öğrencileri, Bordo-Mavililer’i devirmesi halinde bu iki takımı da geçmiş olacak.

Haberin Devamı