Spor Trabzonspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Trabzonspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Paylaş
Trabzonspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Süper Toto Süper Lig'in 18. haftasında futbolseveleri heyecan dolu bir karşılaşma bekliyor. 2. devreye her iki takım da galibiyetle başlamak istiyor. Taraftarlar kritik maç öncesi "Trabzonspor Başkşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna cevap arıyor.

Süper Toto Süper Lig'in ikinci yarısı cuma günü başladı. Bu hafta Beşiktaş, Galatasaray galibiyetle ayrıldı. Bu akşam kritik bir maç fotbolseverleri bekliyor. Trabzonspor kendi evinde Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Tabzon bu maçtan galibiyetle ayrılıp yara almak istemezken Başakşehir ise en yakın rakibiyle puan farkını yükseltmek peşinde...

Haberin Devamı

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Başakşehir maçı bu akşam saat 19.00'de Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Digitürk abonesi olanlar ise müsabakayı şifresiz izleyebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Hüseyin Türkmen, Zargo Toure, Filip Novak, Kamil Ahmet, Yusuf, Abdülkadir, Nwakaeme, Ekuban, Hugo Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Epurianu, Mahmut, Clichy, İrfan Can Kahveci, Gökhan İnler, Visca, Mossoro, Napoleoni, Robinho

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Ligde 22. randevu

İki takım daha önce Süper Lig'de 21 defa birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda Başakşehir'in 9, Trabzonspor'un da 6 galibiyeti bulunuyor. 6 müsabakada ise kazanan çıkmadı. Söz konusu karşılaşmalarda İstanbul ekibinin attığı 22 gole karşılık Karadeniz temsilcisi de rakip ağları 34 defa sarstı.

Haberin Devamı

Başakşehir 7 maçtır kaybetmiyor

Medipol Başakşehir, ligde bordo-mavililer ile oynadığı son 7 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Turuncu-lacivertli takım, bu maçlardan 4 galibiyet ve 3 beraberlik çıkardı. Başakşehir, rakibine karşı son yenilgisini 15 Şubat 2015'te 3-2'lik skorla almıştı.

Trabzonspor'da 4 eksik

Bordo-mavililerde sakatlıkları süren Jose Sosa, Ogenyi Onazi ile İran Milli Takımı kampında bulunan Vahid Amiri ve Majid Hosseni, takımda yer alamayacak. Sakatlığı düzelen Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme ise forma giyebilecek.

Medipol Başakşehir'de tedavi süreci sona eren Alparslan Erdem de takımla çalışmalara başladı. Turuncu-lacivertli ekipte, bu zorlu mücadele öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.