Spor Trabzonspor beklemede

Trabzonspor beklemede

Paylaş
Trabzonspor beklemede

Süper Lig'de 73 puanla lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde yer alan Trabzonspor, kalan 3 maçı da kazanıp, sarı-lacivertlilerin kaybetmesini bekleyecek

Ligin son 3 haftasında sırasıyla deplasmanda Bucaspor’a konuk olacak, ardından sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile son haftada Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak Karadeniz ekibi, bu maçları kazanıp 82 puana ulaşması halinde, 1995-96 sezonunda elde ettiği rekor puana da ulaşmış olacak.

Lig tarihinde en fazla puanı şu anda da takımın başında olan teknik direktör Şenol Güneş ile 1995-96 sezonunda 82 puanla elde etmesine karşın 84 puanla Fenerbahçe’nin arkasında ligi ikinci sırada bitirerek şampiyonluğu rakibine kaptıran bordo-mavili takıma, bu sezon da aynı rekor puan, rakibinin puan kaybetmemesi halinde yine yetmeyecek.

GÜNEŞ’DEN DE 82 PUAN VURGUSU

Teknik direktör Şenol Güneş de kalan 3 maçlarını kazanarak ligi 82 puanla tamamlamak istediklerini söyledi. Önce kendi işlerine baktıklarını ifade eden Güneş, "Hafta sonunda Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Tüm maçları kazanarak 82 puan yapmak istiyoruz.

Fenerbahçe’nin puan kaybedip kaybetmeyeceğini bilmiyoruz. Onlar da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yendiler. Yarış devam ediyor" diye konuştu.

Haberin Devamı