Spor Trabzonspor transferi kapattı

Trabzonspor transferi kapattı

Paylaş
Trabzonspor transferi kapattı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Celustka takviyesi eli transferi kapattıklarını söyledi

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları’nın açılış töreni için Trabzon’a gelen Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Şenol Güneş ile de bir araya geldi.

"TRANSFERİ KAPATTIK"

Transferi kapattıklarını belirten Başkan Sadri Şener, "Savunmaya Celustka takviyesini gerçekleştirdik. Glowacki de iyileşince o bölgede eksiğimiz kalmadı.

Genel olarak da çok iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Benfica ile deplasmanda oynayacağımız ilk maçta da kendimize yakışır bir skor elde edeceğiz. Benfica’yı eleyecek gücümüz var" diye konuştu.

TRABZONSPOR LİZBON’A UÇUYOR

Trabzonspor, Benfica ile yapacağı maç için yarın saat 11.00’da Trabzon’dan Lizbon’a hareket edecek. Bordo-mavili kafilede futbolcu ve teknik heyetin yanı sıra çok sayıda yönetici, basın mensubu ve taraftarın da yer alması bekleniyor.

Bordo-mavililer bir gün konaklayacakları Lizbon’da maçın ardından gece saat 00.10’da Trabzon’a hareket edecek.

FORVETTE SIKI REKABET

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, Benfica maçı öncesi hücum hattında oynatacağı isimleri belirlemekte zorlanıyor.

Burak Yılmaz, Halil Altıntop, Henrique, Alanzinho ve Adrian arasında yaşanan rekabette Adrian ve Burak formaya en yakın isimler olurken, Şenol Güneş diğer üç isim arasında tercih yapacak.

Güneş’in Benfica karşısında orta sahayı kalabalık tutup sahaya tek forvet ile çıkması da bekleniyor.

BREAMS: HENRİQUE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAK

Trabzon’a gelen bordo-mavili takımın eski teknik direktörü Urbain Breams, yeni transfer Henrique’den övgüyle bahsetti.

Breams, Henrique’nin çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Türkiye’de farkını ortaya koyacağını düşünüyorum. Umarım Trabzonspor’da Henrique’den memnun kalır ve uzun süreli forvet arayışları son bulur.

Çünkü Henrique’nin bordo-mavili formayla çok uzun yıllar başarılı bir şekilde mücadele edeceğini düşünüyorum" dedi.

UMUT’TAN ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINA BAŞARI DİLEĞİ

Trabzonspor’dan ayrılarak Fransa’nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, eski takım arkadaşlarını arayarak Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Benfica ile oynadıkları hazırlık maçı hakkında da takım arkadaşlarına küçük bilgiler veren Umut Bulut, "Kalbimin bir parçası hala sizinle atıyor. Umarım Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli başarılara imza atarsınınız" diyerek takım arkadaşlarına moral verdi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı