Spor Trabzonspor Verona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Verona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Trabzonspor Verona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor yeni seon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön elem turunda karşılaşacağı Sparta Prag maçına hazırlanıyor. Bu güne kadar üç hazırlık maçından da beraberlikle ayrılan Karadeniz Fırtınası, Verona'yı yenmek istiyor. Peki, Trabzonspor Verona maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor 8 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda Sparta Prag ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu önemli maç öncesi Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo Mavili ekip bu akşam Verona ile hazırlık maçına çıkıyor. Taraftar ise futbolcuların performansını merak ediyor ve mücadelenin başlama saatini ve kanalını araştırıyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR VERONA MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor Verona maçı bu akşam 19.00'da Hedwigs Park Sportplatz'da oynanacak. Mücadeleyi TRT SPOR naklen yayınlayacak.

3 MAÇTA BERABERLİK

Fırtına, Avusturya’da Macaristan 2. Lig ekibi Haladas ile 0-0, Alman takımı Hoffenheim ile 3-3 ve İtalyan temsilcisi Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.

Trabzon'a dönecek

Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.