Spor Trabzonspor'da çifte imza

Trabzonspor'da çifte imza

Paylaş
Trabzonspor'da çifte imza

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bursaspor'dan ayrılan Eren Albayrak ve Bucaspor'dan Sercan Kaya ile resmi sözleşme yaptı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, kulüp genel saymanı Temel Kazancıoğlu’nun hazır bulunduğu imza töreninde Eren Albayrak ve Sercan Kaya, kendilerini 5’er yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Kazancıoğlu, imzanın ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor’a 5 yıl hizmet edecek iki oyuncuyu takıma kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirtti.

Eren ve Sercan’ı Trabzonspor camiasına katmaktan dolayı mutlu oldularını ifade eden Kazancıoğlu, bu oyunculara Trabzonspor forması altında başarılar dilediğini ifade etti.

Eren Albayrak ise kendisi için çok güzel ve önemli bir gün olduğunu belirterek, "Trabzonspor forması altında 5 yıl boyunca takımıma hizmet edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim. En iyi şekilde hep beraber inşallah başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Serkan Kaya ise Trabzonspor camiasına hizmet etmek için burada olduklarını kaydederek, "Binlerce insanın hayal ettiği, düşlerini kurduğu bir formayı giyeceğiz. Tüm gücümüzü vereceğiz. Bize güvenenleri inşallah mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı