Spor Trabzonspor'da "kayıp" bulundu!

Trabzonspor'da "kayıp" bulundu!

Paylaş
Trabzonspor'da "kayıp" bulundu!

Trabzonspor kalecisi Fatih Öztürk, Best FM'de yayınlanan “Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programında Spor Müdürü Gökhan Dinç'in sorularını yanıtladı. Trabzonspor takımında yaşadığı sıkıntıları anlatan Fatih Öztürk hakkında çıkan haberler için açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un yıldız kalecisi Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından birinci kaleci olarak sahaya çıkan, ancak beklenen performansı gösteremediği için formasını yeni transfer Hakan Arıkan'a kaptıran Fatih Öztürk ortaya atılan “Kayıp” iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

“Hakkımda çıkan haberler beni psikolojik olarak etkiledi”

Trabzonspor’un kalecisi Fatih Öztürk hakkında çıkan haberler için “Benim hakkımda kayıp ilanı verildi bu durumdan dolayı üzüntü duydum. Takımdan ayrı Trabzonspor’da idmanlarıma devam ediyorum. İçinde bulunduğum süreç Eskişehirspor maçından itibaren başladı. Gösterdiğim iyi ve kötü performanslar ile belli bir karşılık vermeye çalıştım. Trabzonspor taraftarını çok fazla mutlu edemedim. Devre arasında kendimi toparlama amacı ile kiralık gitmek istedim. Burak Güral ile bu durumu görüştük. Bir kaç takımdan kiralık ve satın alma teklifleri aldım. Transferin son günü gideceğim kulüp transferi iptal etti. Bu bana karşı yapılan bir saygısızlıktı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“Psikolojik sorunlar yüzünden Trabzonspor kalesinde etkili olamadım”

Trabzonspor’da oynadığı süreçteki performansını değerlendiren Öztürk “Psikolojik olarak bu süreçte çok bocaladım. Öncelikle duygularımızı ve psikolojimizi yıprattıktan sonra geriye performans açısından bir şey kalmıyor. Örnek vermek gerekirse, çok büyük maliyetlerle gelen Diego ilk zamanlar bekleneni karşılayamadı ama kendini toparladı ve kalitesini göstermeye başladı. Bu durumun çok fazla detayı var. Umarım kulübümle bazı şeyleri toparlar ve düzeltiriz” ifadelerini kullandı.

“Onur Kıvrak gibi bir kaleci Türkiye’de yok”

Hakan Arıkan ve Onur Kıvrak hakkında olumlu ifadeler kullanan Fatih Öztürk “Trabzonspor gibi bir takımda bu mesleği yapıyorsanız sıfır bir şekilde hazır olmak zorundasınız. Onur kıvrak gibi bir kaleci Türkiye’de yok. Onun arkasında kaleye geçebilmek önemli bir şey. Transfer döneminde takıma katılan Hakan Arıkan için Fenerbahçe maçında üst düzey bir kalecilik yaptı. Hakan’dan öğreneceğim çok şey olduğunu anladım. Kalecilik yaparken her yaşta tecrübe kazanabilirsiniz” dedi.

“1461 Trabzon Döneminde ki Fatih Öztürk’ü hatırlamak istiyorlar”

Eski takımı 1461 dönemindeki başarılı performansı hakkında konuşan Öztürk “Taraftarlar 1461 Trabzon döneminde oynadığım futbol ile beni hatırlıyorlar. Şuanda oynayan Fatih nerede 1461’deki Fatih nerde. Yaşanılan sakatlıktan sonra o zamanlardaki performansı yakalamak çok zor bir şey. Özellikle Trabzonspor gibi büyük bir camiada çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Sıfırdan başlayıp tekrardan eskisi gibi olacağım” ifadelerini kullanarak iddiasını gösterdi.

Haberin Devamı