Spor Trabzonsporlu Saral'dan Mahmut Uslu'ya şok benzetme

Trabzonsporlu Saral'dan Mahmut Uslu'ya şok benzetme

Paylaş
Trabzonsporlu Saral'dan Mahmut Uslu'ya şok benzetme

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, protokol tribününde yaşananlar hakkında konuşurken, Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'ya yüklendi. Bu sözler üzerine Uslu'dan Saral'a yanıt gecikmedi...

Trabzonsporlu yönetici Saral şu açıklamaları yaptı:

"Mahmut Uslu adı ama, kendisi ussuz bir beyefendi, yaramaz bir beyefendi. İlk yarı bitti, Mahmut Uslu üzerime doğru yürüdü ve niye bakıyorsun diye bağırmaya başladı. Ağıza alınmayacak küfürler etti. Mahmut Uslu son derece alkollüydü. Ben ona uymadım. Beraberlik golünden sonra Mahmut "Ussuz" Bey bize hareketler yaptılar. Onlar çok büyük nezaketsizlik ve misafirperverlikten uzak davrandılar. Fenerbahçe'den bazı yöneticiler, "siz ona uymayın" dediler ve bizden özür dilediler. Emniyet müdürü de bizden sakin olmamız ricasında bulundu.

Benim adamlarım protokolde yoktu. Zaten aramızda da cam vardı. Bunlar ucuz ve komik iftiralar. Burada edepsizliği ver terbiyesizliğe yapan kendisi. Ben kesinlikle küfür etmedim. 'Sen bana böyle bakarsan, ben de sana bakarım' dedim. Geçen sene böyle bir şey olmamıştı. Mahmut "Ussuz" Bey yanıma geldiğinde elini de sıktım. Futbolun kötülükleriyle değil iyiliklerinin olması dilekleriyle geldik. Biz orada misafiriz. Burada kamera kayıtlarında da sizler inceleyeceksiniz. Protokol ve gözlemciler şahittir. Maçın sonunda locaya geçtim. Camın arkasından küfür edip, bağırdı. Orada yanımıza gelince zaten alkol kokusunu da aldık.

Sosa transferi hakkında daha başkan ile konuşamadım. Bunun cevabını veremem. Bu konunun şifresi başkanımızda. Trabzonspor şampiyonluğun en büyük favorisidir. Elimizden bugün onları kaçırdık. Onlar sevindi, biz üzüldük.

Trabzonspor sayesinde Kadıköy'ü doldurdular. Trabzonspor'a teşekkür etmeleri gerekir, stat doldu. Ersun Yanal'ın arkasındayız. Hataları da olabilir ama arkasında duracağız."

MAHMUT USLU'DAN CEVAP GECİKMEDİ


Fenerbahçe-Trabzonspor maçında protokolde yaşanan olayları Beyaz TV'den Devrim Zengi'ye anlatan Mahmut Uslu, "Bu geçen seneden kalan bir olaydır. Geçen sene stadımıza geldiklerinde tek tek tüm yöneticilerin elini sıktım. Başkanlarına sorabilirsiniz. Yalan söylüyorsam, başkanlarına sorabilirler. Bu arkadaş geçen sene güvenlik görevlileriyle kavga etti. Şikayetçi oldular.

Nihat Özdemir'in uçağıyla Bodrum'dan tatilden geldim. 6'dan itibaren kulüpteydim. Alkollü olmam mümkün değil. Bunu da ispatlarım. Bilerek olay çıkardı. Kendisinin benden şikayetçi olması için, savcılığa gitmesi lazım ama orada dosyası var. Bu nedenle bugün bunu yaptı. Beni tehdit etti, küfür etti. Küfrü geçtim, kimse beni tehdit edemez. Bir genç Trabzon milletvekili benden özür diledi. "Sizin özrünüz tamam ama kendisi gelsin özür dilesin" dedim. Alkollü falan değilim. Söylenenlerin hepsi yalan. Geçen seneden kalan bir şeyleri var sanırım kafasında.

Savcılıkta ifadesi ve dosyası var. Bu, geçen senenin yansıması. Benim alkollü olmam mümkün değil.Bu kavga geçen senenin yansıması. Geçen seneden olan olaydan dolayı bunu yaptı. Benim alkollü olmam mümkün değil. Trabzonspor Milletvekili de benden Gökhan Saral adına hatta özür diledi." ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)

Haberin Devamı