Spor Trabzonspor'un maçı iptal edildi

Trabzonspor'un maçı iptal edildi

Paylaş
Trabzonspor'un maçı iptal edildi

Trabzonspor'un İrlanda temsilcisi Drogheda United ile oynayacağı hazırlık maçı aşırı yağış nedeniyle iptal oldu

Trabzonspor, dün 6 saatlik uçak yolculuğu sonrası gittiği İrlanda'nın başkenti Dublin'de kardeş takımı Drogheda United ile yapacağı karşılaşma yağış nedeniyle ertelendi. Karşılaşmayı izlemek üzere Dublin'e gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve beraberindekiler iki takımın futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İrlanda'nın AB Dönem Başkanı olması nedeniyle Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katkılarıyla kardeş kulüpler Drogheda United ile Trabzonspor'un maçı aşırı yağış nedeniyle iptal edildi.

Dublin'deki Tallaght Stadyumu'nun zemininin kentte bu sabahtan itibaren devam eden yağış sonucu futbol oynamaya elverişli durumdan çıkması nedeniyle Hakem Derek Tomney maçı iptal ettiğini açıkladı. Trabzonspor dün sabah yaklaşık 6 saat süren bir yolculuktan sonra geldiği Dublin'den maç oynamadan Türkiye'ye dönüş yoluna çıktı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER


AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Hollanda'daki temaslarını tamamlayarak karşılaşmadan yaklaşık iki saat önce Dublin'e geçti. Ancak karşılaşmanın iptal edilmesi üzerine Başkan Sadri Şener ve beraberindekilerle birlikte sahaya inen AB Bakanı Egemen Bağış, iki takımın futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Bağış, "İki ülkenin dostluğuna katkıda bulunacak bir maçtı. İptal edilmesine üzüldüm" ifadesini kullandı. Bordo-mavili kafile ve Egemen Bağış, THY'nin özel uçağıyla Türkiye'ye dönmek üzere Dublin havalimanına hareket etti. Bu arada stadyum önünde toplanan bir grup Trabzonspor taraftarı iptal kararını protesto etti.

Ömür AVCI/ DUBLİN,(İrlanda),(DHA)

Haberin Devamı