Bucak Trafik güvenliği ve farkındalık toplantısı

Trafik güvenliği ve farkındalık toplantısı

Paylaş
Trafik güvenliği ve farkındalık toplantısı

Trafik güvenliği ve farkındalık toplantısı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesine bağlı İncirdere köyünde trafik güvenliği ve farkındalık toplantısı yapıldı.
Bucak Kaymakamlığı tarafından köylerde trafik güvenliğini ve farkındalık oluşturmak için tarım makinelerine reflektör takımı ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kaymakam Yalçın Sezgin'in katılımıyla İncirdere köyünde yapılan toplantıya Bucak Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen İlker Kor, Şoförler Odası ve Ziraat Odası temsilcileri, çevre köylerin muhtarları katıldı.
Kaymakam Yalçın Sezgin, köylülere trafiğin insan hayatındaki önemini anlatarak, özellikle zirai iş makinelerinin tarım arazilerinden ana yollara çıkışlarında ışıklandırma ve reflektör eksikliklerinin yollarda can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü ve kaza riskini arttırdığını kaydetti. Kaymakam Sezgin, "Tarımda yoğun olarak kullandığımız başta traktör ve römork olmak üzere tarım makinelerine reflektör takılma projesini İncirdere köyünde başlatmış durumdayız. Bucak Ziraat Odası ve Şoförler Odası'nın katkılarıyla ilçemizin her köyünde bulunan başta traktör ve römorklar olmak üzere trafiğe çıkan tüm zirai iş makinelerine, traktörlere döner tepe lambası, römorklara da reflektör takılarak tüm eksiklikler tamamlanacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı