Merkez Trafik güvenliğine duyarlı Zeynep'e bisiklet ödülü

Trafik güvenliğine duyarlı Zeynep'e bisiklet ödülü

Paylaş
Trafik güvenliğine duyarlı Zeynep'e bisiklet ödülü

Trafik güvenliğine duyarlı Zeynep'e bisiklet ödülü

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığınca uygulamaya konulan 'Bu yolda hep birlikteyiz" sloganıyla başlattığı 'Dikkat Sizden Notlar Bizden" projesi kapsamında yarışmalara katılan Zeynep Nazlı Azak, bisiklet ödülü kazandı.
Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda farkındalık yaratılması; çocuklara ise trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi amacıyla uygulamaya konulan proje kapsamında ülke çapında düzenlenen yarışmada bisiklet kazanan 100 öğrenciden biri Zeynep Nazlı Azak oldu.
Vali Ömer Faruk Coşkun'un İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'un katıldığı törenle ödülünü alan Zeynep Nazlı Azak, büyük sevinç yaşadı.

EN ÇOK BEGENİLEN FOTOĞRAFLARDAN BİRİ OLDU
Zeynep Nazlı Azak'ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Vali Coşkun, "Bakanlığımızın projesi kapsamında Ramazan Bayramı tatili süresince uygulama noktalarında çocuklarımıza trafik karnesi dağıtmış ve karnelerin nasıl doldurulacağı konusunda bilgi vermiştik. Çocuklarımız aileleri ile yaptıkları seyahatler sırasında aracı kullanan ebeveynlerine notlar verdiler, doldurdukları karne fotoğraflarını twitter üzerinden paylaşarak yarışmaya katıldılar. En çok beğeni alan fotoğraflardan biri de Zeynep kızımızın paylaştığı fotoğraf oldu ve kendisi yarışma sonucunda ödül olan 100 bisikletten birini almaya hak kazandı. Zeynep'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Tüm sürücülerden trafikte duyarlı davranmalarını, kurallara saygı ve hoşgörü çerçevesinde azami ölçüde riayet etmelerini beklediklerini ifade eden Vali Coşkun, çocuklardan da ailelerini kurallara uymaları konusunda uyarmalarını istedi. Ödülünü alan Zeynep Nazlı Azak, bisiklet kazandığı için mutlu olduğunu ifade ederek, Vali Coşkun'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı